od jakiegos miesiąca praktycznie non stop mam popekane kąciki ust, z obu stron, potem robi sie strup itd. Trzyma sie tak okolo 5 dni, schodzi, 2-3 dni max przerwy i spowrotem... Niektorzy mowia ze od zimna ale to nie pierwsza zima w moim zyciu i nie najzimniejsza, co sie dzieje i czym to leczyc?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Drożdże w tabletkach. Mi zawsze pomagało
Ekspresowe łamanie i nastawianie kości.
docent
...
Napisał(a)
cóż - powodów może być wiele
od witamin - A , C
przez grzyby , bakterie , po raka wargi dolnej
oczywiscie jesli nie masz 50-70 lat , nie palisz , nie przebywasz cały dzień na słońcu to ostatni wariant odpada
raczej cos z tych pierwszych - drożdże możesz brać + witaminy + zgłoś się do rodzinnego - powinien i on umieć zaradzić - najwyżej da cos przeciwgrzybuczego !
od witamin - A , C
przez grzyby , bakterie , po raka wargi dolnej
oczywiscie jesli nie masz 50-70 lat , nie palisz , nie przebywasz cały dzień na słońcu to ostatni wariant odpada
raczej cos z tych pierwszych - drożdże możesz brać + witaminy + zgłoś się do rodzinnego - powinien i on umieć zaradzić - najwyżej da cos przeciwgrzybuczego !
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
...
Napisał(a)
Witam, aaa skrobne coś od siebie , a jak!
Gdy pęknięcia w kącikach ust nie goją się to najprawdopodobniej zakażone są bakteriami lub grzybami. Jest zima i wargi narazone sa na suche powietrze w pomieszczeniach oraz na wiatr. Nie oblizuj warg :) Dużo pij Koorzystaj z nawilżaczy powietrza.
oraz
pasty do zębów lub gumy do żucia mogą zawierać alegrgeny powodujące pękanie ust.

Gdy pęknięcia w kącikach ust nie goją się to najprawdopodobniej zakażone są bakteriami lub grzybami. Jest zima i wargi narazone sa na suche powietrze w pomieszczeniach oraz na wiatr. Nie oblizuj warg :) Dużo pij Koorzystaj z nawilżaczy powietrza.
oraz
pasty do zębów lub gumy do żucia mogą zawierać alegrgeny powodujące pękanie ust.
...
Napisał(a)
brak witaminy B2 - kup Complex B i powinno przejsc ! a nie jakies tam jak wyzej ...
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
spróbuj:
- Vitaminum B Compositum 3-5 x 1 tab/draż.
- Vitaminum PP 3 x 1 tab (50 mg).
nie zaszkodzi przejść się do dermatologa.
- Vitaminum B Compositum 3-5 x 1 tab/draż.
- Vitaminum PP 3 x 1 tab (50 mg).
nie zaszkodzi przejść się do dermatologa.
...
Napisał(a)
Dokładnie, kompleks witamin B i najlepiej maść antybakteryjna.
Sam się męczyłem dość długo z tym :/ Ale teraz jest ok
Sam się męczyłem dość długo z tym :/ Ale teraz jest ok

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!