MiSiO RuLa^^<ich liebe dich;Dwery macz;P>>
...
Napisał(a)
Nyu tak ak wskazuje temat czyli czy przez wciaganie brzucha mozna go umodelować? bo słysze to coś w niewiem jush którym pismie kobiecym i zaczynam wariować.. wierzyc w te bujde czy ne??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
heh, w jakim sensie wymodelowac? mozna poprawic troche wyglad ale bez przesady, samym wciaganiem nie bedziemy miec ladnego brzucha...
Pozdrawiam - Leniwy SiWy
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
Pozdrawiam - Leniwy SiWy
FITNESS ACADEMY King Square Kraków
...
Napisał(a)
tyak tysh sie domyslałam dzienks!
...
Napisał(a)
Oto, co mówił na ten temat Arnold:
"Inną użyteczną radą, jaką mogę udzielić jeśli chodzi o uzyskiwanie mniejszego obwodu pasa, jest robienie "zasysania" kilka razy dziennie. po prostu należy wciągnąc brzuch tak mocno jak tylko jest to możliwe, jednocześnie wydmuch**ąc z płuc powietrze. Należy przytrzymac 15-20 sekund i powtórzyć to dwa lub trzy razy. Jeśli bedzie się to robiło rano, w południe i wieczorem, to pomoże bardzo wuzyskaniu wąskiej talii. "Zasysanie"uczy również jak kontrolować mięsnie brzucha. Polecam, gdyż to naprawdę daje rezultaty."
PAMIĘTAJMY JEDNAK O TYM, ZE JEST TO TYLKO UZUPŁENIENIE WŁASCCIWEGO TRENINGU M.BRZUCHA.
Pozdrawiam wszystkich ambitnych-"Wszystko,co Cię nie zabije czyni Cię mocniejszym"
Michail-Czytaj i pytaj:
http://www.kulturystyka.pl/atlas/
Albo oglądaj i ucz się http://www.kulturystyka.pl/atlas_cwiczen-michail/
"Inną użyteczną radą, jaką mogę udzielić jeśli chodzi o uzyskiwanie mniejszego obwodu pasa, jest robienie "zasysania" kilka razy dziennie. po prostu należy wciągnąc brzuch tak mocno jak tylko jest to możliwe, jednocześnie wydmuch**ąc z płuc powietrze. Należy przytrzymac 15-20 sekund i powtórzyć to dwa lub trzy razy. Jeśli bedzie się to robiło rano, w południe i wieczorem, to pomoże bardzo wuzyskaniu wąskiej talii. "Zasysanie"uczy również jak kontrolować mięsnie brzucha. Polecam, gdyż to naprawdę daje rezultaty."
PAMIĘTAJMY JEDNAK O TYM, ZE JEST TO TYLKO UZUPŁENIENIE WŁASCCIWEGO TRENINGU M.BRZUCHA.
Pozdrawiam wszystkich ambitnych-"Wszystko,co Cię nie zabije czyni Cię mocniejszym"
Michail-Czytaj i pytaj:
http://www.kulturystyka.pl/atlas/
Albo oglądaj i ucz się http://www.kulturystyka.pl/atlas_cwiczen-michail/
PORADY INDYWIDUALNE - www.dobierz-trening.pl
ZAINTERESOWANY PORADĄ - PISZ GG:7426473
...
Napisał(a)
moja Kochana Agnieszka ma bardzo ladny brzuszek wlasnie przez wciaganie.nie stosuje zadnej diety ani nie cwiczy brzucha, tylko sporadycznie chodzi z wciagnietym.
pozdrawiam
"Głupota nie zawsze czyni złym, złość zawsze czyni głupim"
Francoise Sagan
pozdrawiam
"Głupota nie zawsze czyni złym, złość zawsze czyni głupim"
Francoise Sagan
...
Napisał(a)
ja nic nie mówie michail
moze wciąganie moze pomóc spalić z 1cm tłuszczu za całe wakacje albo wymodelować mięśnie brzucha... prędzej napinanie mięśni w kazdej wolnej chwili mogłoby pomóc... nie wiem... nie mam zdania... dziwna sprawa bynajmniej
jołki połki
moze wciąganie moze pomóc spalić z 1cm tłuszczu za całe wakacje albo wymodelować mięśnie brzucha... prędzej napinanie mięśni w kazdej wolnej chwili mogłoby pomóc... nie wiem... nie mam zdania... dziwna sprawa bynajmniej
jołki połki
jołki połki
...
Napisał(a)
a mnei w****ia z emoj bembol wystaje mimo z ekocha na brzuchu jest choc to tez mnei w****ia bo widac ja tylko przy slabszym swietle - w dzien jej prawi eniewidac a mam 75w talii przy 190 wzrostu
pozdro
korzystam z uprzejmosci kolegi i siedz ena jego koncie z abonamentem:]
tzn ja to................MANIJAQ
pozdro
korzystam z uprzejmosci kolegi i siedz ena jego koncie z abonamentem:]
tzn ja to................MANIJAQ
Polecane artykuły