Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
41
witam..
chciałbym poruszyć temat płaskostopia i poznieszymi planami wojskowymi.. wiec
mam 14 lat i wade płaskostopia chyba od urodzenia. odkad pamietam nosze wkladki ortopedyczne i cwicze.. ale nie przynosi to wiekszego efektu.. wiecie moze czy jest dla mnie ratunek przejśćia przez komisje wojskową?? i jesli chodzi o operacje to gdzie mozna ja wykonac i ile wynosiłby taki zabieg?
Szacuny
24
Napisanych postów
1792
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
17000
na zawodowego chcesz isć? Przecież podobno ostatni rocznik jaki idzie do wojska obowiązkowo to 1990 :P Ale nie wiem dokładnie, moze ktoś sie wypowie na ten temat
Chwila moralnego kaca - jak gówno z siebie dajesz, to do Ciebie wraca.
Szacuny
0
Napisanych postów
146
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1265
Witam, tez mnie interesuje temat wojska bo mam 16 lat (rocznik1992) i chce isc do woja ale nie chce mieć zawodu: żołnierza czy jakoś tam, chce 9 miesięcy i końiec. Dlatego czekam na rozwinięcie tego tematu. pozdro
"Nigdy nie pozwól by strach przed diałaniem wykluczył cie z gry"
Szacuny
0
Napisanych postów
146
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1265
jakto po co??? Ja uważam że wojsko z chłopców robi prawdziwych mężczyzn i wogóle dyscyplina, wyrobienie charakteru, nauka wielu pożytecznych rzeczy dobrze w woju idzie się wyrobić tzn. kondycha i wogóle rozwijamy swoje ciało i umysł.
Szacuny
24
Napisanych postów
1792
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
17000
To nie wygląda tak kolorowo - wiem że w wojsku człowiekowi rosną jaja itd, () ale jak bedziesz miał 20 lat to będziesz myślał gdzie pojsc do roboty albo na studia, jak sie dalej kształcić zeby za X lat wyżywić rodzine... Noo chyba ze chcesz iść na zawodowego - to jest jakiś sposób na życie.
i kurva weź wyrzuć tego hitlera z profilu bo jak cie policja ścignie za rozpowszechnianie znaku swastyki to już chyba na komisji ci dadzą kategorie D i odeślą na badania psychologiczne (mówie serio)
Zmieniony przez - Cregg w dniu 2008-07-19 12:19:49
Chwila moralnego kaca - jak gówno z siebie dajesz, to do Ciebie wraca.
Szacuny
0
Napisanych postów
146
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1265
A tam Hitler, nie rozpowszechniam tylko tak dałem bo chciałbym umieć przemawiać tak jak on ale to inny temat. Ja chce iść wdo woja ale na 9 miechów, jak skończe technikum to chce do woja potem z powrotem i do roboty. pozdro
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
41
czyli jeśli znalazłbym się na komisji wojskowej w renomowanej szkole(chciałbym zostać zawodowym żołnieżem)była by możliwość że dostałbym kategorie A?? dożo o tym czytałem i myslałem że moim jedynym ratunkiem jest zabieg...