co uwazacie na temat platkow kukurydzianych
jak wracam o 22 - 23 do domu z dworu to mi sie nei chce masakrycznie robic kolacji -mozna powiedziec ze to jest regula ostatnio ze zjadam godzine przed snem miske platkow nestle (najczesciej zwykłe corn flakes)z mlekiem
chocby teraz jem piszac ten temat :D
czy jest to dobre?
czy na pewno zaspokaja wszystkie normy - jem tak ze pol glebokiego talerza zasypuje platkam i izalewam mlekiem?
czy pozywne?
i czy na poczatek dnia sa platki dobre
ostatnio mozna powiedziec ze jem je ciagle - rano i na wieczor :D
sprawa wyglada tak ze jesli jem platki an sniadanie to biore do szkoly 2 duze bulki
jesli jem normalne sniadanie to jem 1,5 bulki i do szkoly 1,5
lubiej esc rano bo codziennie wstaje wczesnie i szybciej sie robi, szybciej sie je - jakos rano nie mam apetytu
co sadzicie na ten temat?
pozdrawiam :]
aha, trening - masa
jak wracam o 22 - 23 do domu z dworu to mi sie nei chce masakrycznie robic kolacji -mozna powiedziec ze to jest regula ostatnio ze zjadam godzine przed snem miske platkow nestle (najczesciej zwykłe corn flakes)z mlekiem
chocby teraz jem piszac ten temat :D
czy jest to dobre?
czy na pewno zaspokaja wszystkie normy - jem tak ze pol glebokiego talerza zasypuje platkam i izalewam mlekiem?
czy pozywne?
i czy na poczatek dnia sa platki dobre
ostatnio mozna powiedziec ze jem je ciagle - rano i na wieczor :D
sprawa wyglada tak ze jesli jem platki an sniadanie to biore do szkoly 2 duze bulki
jesli jem normalne sniadanie to jem 1,5 bulki i do szkoly 1,5
lubiej esc rano bo codziennie wstaje wczesnie i szybciej sie robi, szybciej sie je - jakos rano nie mam apetytu
co sadzicie na ten temat?
pozdrawiam :]
aha, trening - masa
pozdro =]