Cześć . Mam taki problem : gdy robię bardzo ciężkie ćwiczenia głównie przysiad , po odstawieniu sztangi na stojak dostaję bardzo często palpitacji serca , mam także problem ze złapaniem oddechu . Dodam że ćwiczę już sporo ładnych lat i raczej jestem zdrowy . Czy ktoś może ma na to radę ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
przyśpieszenie akcji serca podczas wysiłku jest normalne.
ale wszelkiego rodzaju arytmie to już nieprawidłowość.
ale wszelkiego rodzaju arytmie to już nieprawidłowość.
...
Napisał(a)
nie chorowałem nigdy . Serce bije czasami szybciej a przez moment wcale nie bije tak jakby opuwszczone zostało jedno uderzenie
...
Napisał(a)
idz do lekarza
trzebaby zrobic ekg, echo i ew ekg wysilkowe, bop to dosc niepokojace objawy
trzebaby zrobic ekg, echo i ew ekg wysilkowe, bop to dosc niepokojace objawy
"Niemoc to piekło, moc to naiwność"
...
Napisał(a)
mam to samo od dluzszego czasu ;/ mysle ze to na tle nerwowym
// MASTIFF: THE CHALLENGE OF A GIANT
...
Napisał(a)
taka diagnoze postawil mi kardiolog.
...
Napisał(a)
takieb diagnozy (co i tak jest watpliwe) mozna stawiac po diagnostyce, zwlaszcza, ze to moze byc powazna sprawa.
"Niemoc to piekło, moc to naiwność"
...
Napisał(a)
Odrazu po maxymalnym wysiłku weźcie głęboki oddech rozluźniający na 99% przy wydechu moze sie wydawac ze wcielo gdzies jedno uderzenie ;)
...
Napisał(a)
a to może być normalne że po maxymalnym wysiłku jest ta palpitacja ?? własnie mam to w momencie jak odstawię sztangę po przysiadach , chwile odpoczywam i gdy chce złapać normalny oddech - serce zaczyna mi wariować , aha jeszcze jedno - biorę zawsze przed treningiem nóg 25 mg efedryny ale biorę ją czasami i w innych treningach lecz tylko po przysiadach mam takie sensacje
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!