witam, kupiłem blister kreatyny 1250 z olimpu i sprawa jest tego typu że w środku opakowania jest paproszek, przylega do ścianki, ale tak jak mówiłem jest on wewnątrz razem z tabsem, nie wiem czy sie tym przejąć, ale w środku tam poza tabsem nie powinno raczej nic byc prawda?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nie. a jak sie boisz paproszka to wyzuc tego jednego tabsa i bedziesz spal spokojnie :)
...
Napisał(a)
błąd w produkcji, jak sie jakiegoś syfa hifa dygasz to wyrzuć ale mi by było szkoda 1250mg krety wyrzucić
proszek wysyp i wypij

...
Napisał(a)
sie śmiejecie, ale to są suple a nie zabawki dla dzieci, żeby w środku paproszki latały, jakieś standardy muszą być prawda?
...
Napisał(a)
Nie takie rzeczy udzie pewnie znajdowali, ja do tej pory nie wiem co było w bcaa RXgold ale przesypałem przez sito i wypiłem 

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!