a wiec tak: waze 76 kg i rok temu kupilem pas do wykonywani mc rozmiaar M najmniejszy, ale przez ten rok nie robilem. teraz zaczalem robic martwy ciag i przymierzalem ten pas i...jest on na mnie za maly! sprzedawca w sklepie powiedzial, ze nie maja juz mniejszego, a ten pas jest na rzepy, genetycznie jestem zbydowany tak, ze klatke mam wysunieta bardziej do przodu a obwod pasa bardzo maly, jak temu zaradzic? dodam ze zanim w ogole zaczalem chodzic na silownie to wazylem 65 kg
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
pas stosuj ewentualnie chcąc sprawdzić swoje rekordy i porywając się na ciężary maxymalne.
Do treningu pas nie jest konieczny.
wzmacniaj naturalnie gorset mięśniowy poprzez martwy ciąg właśnie, i nie osłabiaj działania tergo ćwicznenia stosując pas.
Do treningu pas nie jest konieczny.
wzmacniaj naturalnie gorset mięśniowy poprzez martwy ciąg właśnie, i nie osłabiaj działania tergo ćwicznenia stosując pas.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Pomocy w przygotowani dobrego planu dla poczatkujacego
Następny temat