Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
ee nic nie znalazlem w wyszukiwarce...ale mi chodzi o same pasty wybielajace np calgate albo co...a nie o white steaps czy jak to sie pisze(kapkie drogie:()doradzicie cos!pliss
Szacuny
27
Napisanych postów
1377
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
12849
najlepsze pasty wybielające to nie te typu colgate white albo setka innych o tej nazwie lecz te dla palaczy.typu clinomyn,pearl drops.stosuje taką 2x dziennie i mam białe zeby nawet ładne
<<<<<możecie mnie zabić ale dla mnie tylko liczy sie ARKA GDYNIA>>>>>
Szacuny
30
Napisanych postów
2246
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
9330
jesli chcesz wybielc zeby myjac je pasta to musialbys czekac dośc długo efekty by moze i były ale ... sam bys ich pewnie nie zauwazył bo nie byłyby radykalne. Zamiast kombinować z drogimi pastami uzyj sobie pasków Whitestreaps -kuracja 7 dniowa za 49,90 wystarczy Ci abys zobaczyl efekty radykalne Ja uzywalam i jestem zadowolona,po kuracji kupilam sobie paste wybielajaca zeby podtrzymac efekt i jest super.Naprawde polecam,sprawdzilam,wiec wiem co mówie
Szacuny
15
Napisanych postów
5607
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
18948
emalia diamentowa...bardzo dobra pasta jednak nie nalezy myc nia zebow dzien w dzien tylko np raz lub dwa w tygodniu...efekt gwarantowany ..a kupisz ja w aptece kosztuje cos koło 15 złotych ...kup rozowa chyba ze palisz to niebieska..
AF(ocalyps)E Now!!!!
SFD FIGHT CLUB
BOGINI AFE vs KSIĄŻĘ CIEMNOŚI-------------> 8 : 5
Szacuny
72
Napisanych postów
5491
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
48122
afe a dlaczego nie powinno myć emailą ( a tak sobie odmieniłem ) zabków codzinnie .. ? na samym opakowaniu chyba nie zauważyłem takiej informacji a sam osobiście szoruje się nią codziennie ... a kiedyś nawet dwa razy dziennie