witam, w maju zaczęłam czuć mrowienie w prawej ręce, w czerwcu doszła prawa. Bolały mnie nadgarstki, miałam robione rtg i wszystko było w porządku. po jakimś czasie bóle ustąpiły (od 2 m-cy już nie bolą) pozostało mrowienie, a teraz od dwóch tyg. pieką mnie palce u rąk i u stup, zwłaszcza przy chodzeniu. oraz występuje niewielki ból, który co chwila przechodzi w inne miejsce, miałam badania pod kątem rzs, ale na szczęście ta choroba została wykluczona. Moje pytanie jest takie na co mogą wskazywać te objawy, jakie badania powinnam zrobić. Bo aktualnie reumatolog zostawił mnie bez jakichkolwiek badań. Zamierza zrobić badania w kierunku cukrzycy, tarczycy oraz boleriozy.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
hej Marlena
i co ci dolegalo?wiesz juz?ja jestem po zabiegach na ciesn nadgarstka.ogormna porawa i ulga. ale od wczoraj leciutko mnie piecze palec wskazujacy u prawej reki i zastanawiam sie co to moze byc

i co ci dolegalo?wiesz juz?ja jestem po zabiegach na ciesn nadgarstka.ogormna porawa i ulga. ale od wczoraj leciutko mnie piecze palec wskazujacy u prawej reki i zastanawiam sie co to moze byc
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Skręcenie lub stłuczenie kostki u nogi
Następny temat