...
Napisał(a)
Witam. Jestem na cyklu mety 30 mg ed. W ciągu dnia odczuwam takie pieczenie sutków i wrażenie jakby mi rosły, no i są lekko odstające. Regularnie oglądam sutka czy się coś poważnego nie dzieje. Jestem dopiero pare dni na cyklu. Pytanie brzmi: Czy jak zacznie rosnąć gino to mam odstawić mete ? Dodam, że Nolvadexu nie załatwiłem jeszcze, ale postaram sie to jak najszybciej zrobić.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
użyj ari do tego 1/4 tabsa też.
i tak jest jak się bez wiedzy je 30mg, kiedy efekty lepsze, bo bardziej trwałe miałbyś przy 15mg... pomijam już cycki :)
i tak jest jak się bez wiedzy je 30mg, kiedy efekty lepsze, bo bardziej trwałe miałbyś przy 15mg... pomijam już cycki :)
każdy z nas jest inny...
dlatego każdy powinien być traktowany indywidualnie...
w dopingu najważniejsza jest profilaktyka, by doping dawał to po co został stworzony, czyli radość, a nie szybszą śmierć
...
Napisał(a)
Obserwuj jak gino najdzie obrazu nolve.Ja tak miałem przy mecie kiedyś ale pod sam koniec cyklu (6 tydzień) pierwsze 3 dni 60mg ed potem 2 dni 40mg i do konca 20mg i mi pomogło.
...
Napisał(a)
a czy robić piramidkę. tzn zaczałem jest już po 30 mg ale czy zejść do 10 i jechać tak
10mg 1 tydzień 20 drugi 30 trzeci 30 czwarty 20 piaty 10 szósty ??
10mg 1 tydzień 20 drugi 30 trzeci 30 czwarty 20 piaty 10 szósty ??
...
Napisał(a)
to jak jest w końcu piszesz że nie załatwiłeś i zaraz że jesz 30 mg?
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
o pierwsze poważy efekty gino to jak można rozpoznać. CHodzi mi o to jakim momencie niezwłocznie wziąść nolvadex. A czy jak nie będe miał czegoś na gino to rzucenie mety cos da, czy gino nadal będzie się powiększać ? z góry dzięki za info
...
Napisał(a)
jeśli masz odczucia że robi się gino to już powinieneś wcinać nolve
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!