witam. kolega podczas golenia mojej głowy skaleczył mi pieprzyk który mam na szyi ktoś wie czy grozi to jakimiś następstwami poważniejszymi ? czy konsultować to z lekarzem ? wiem że to forum sportowe ale nie jednokrotnie uzyskałem tu odpowiedz która sprawdziła się zawsze w 100% może tym razem też mi ktoś pomoże pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jak się nie będzie babrać to nie ma się raczej czym martwić. A jak zacznie się coś z tym dziać to idź do dermatologa.
...
Napisał(a)
Anubis może ty coś wiesz na ten temat ? albo jakiś kolega moderator który zna podobne tematy
...
Napisał(a)
Zaognienie, lecąca ropa, niegojenie się rany. Wszystko co nie jest stanem normalnym. Rana powinna się zagoić, zrobić się strup i tyle. Jeśli będzie inaczej idź do dermatologa. Jeśli jesteś z Poznania napisz na PW a powiem Ci gdzie się z tym zgłosić na kasę chorych, czyli za darmo.
...
Napisał(a)
może jednak za bardzo się przestraszyłem.. przecież to się normalnie powinno zagoić. dzięki ci , pozdrawiam
...
Napisał(a)
mam na twarzy takiego jednego skubańca, przyciąłem też go kiedyś porządnie zzagoił sie normalnie i wyglada tak samo, więc jak kolega wyżej pisze jak się nie będzie paskudzić rana to na spokojnie
Gdy wyjmiesz zawleczkę, granat przestaje być twoim przyjacielem...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!