Szacuny
0
Napisanych postów
19
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
198
wiec jest tak że od urodzenia mam mały problem z nogami<stopami> i jakie Polecacie cwiczenia(o jaichkolwiek przysiadach niema mowy)bo poprostu nieumiem moze to troche smieszne ale niestety mam taka wade i nic na to nie poradze a nogi tez trzeba cwiczyc.jeszcze jedno zaden ból mi niedolega przy cwiczeniach. poprostu robiac przysiad to wacham sie jak po melanżu jakims.Dzieki
Szacuny
0
Napisanych postów
19
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
198
wiec tak: nawet niemajac sztangi na plecach robiac przysiad to wogóle nieumiem ustac na całych stopach przy zejsciu w dół i lece w tył lub przód.a jak robie nie na calej stopie tylko na palcach to z ta rownowaga jest jeszcze gorze. macie jakis pomysl na zastapienie tych przysiadów? dzieki. ps: lekarz na to nic nie pomoze oprocz operacji z ktorej mam 50% szans ze sie uda a drugie 50% ze wyladuje na wózku albo w najlepszym wypadku bede kulał wiec lipa
Szacuny
0
Napisanych postów
19
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
198
no powiem ze nie.ale moze jest to rozwiazanie:) dzieki bardzo za taki pomysl a jeszcze sie zapytam czy z takimi podstawkami przy skosnym ulozeniu nóg niebedzie kolidowac z normalna praca miesni nóg.jeszcze raz dzieki