Witam. Czy olimp rozdaje jakieś plakaty? Byłbym zainteresowany nawet kupnem w przystępnej cenie.
...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Kurierem Ci wyślą w tubie, aby się nie pogniotły. Coś tam ze 20zł za kilka plakatów. Dane i prośbę skieruj do Olimpa na email i już.
...
Napisał(a)
A zauważyłeś Adi w PBC te podświetlane kobitki? Na plakatach ich nie widziałem, choć podświetlany bywa też Mariusz Strzeliński jak żywcem wzięty z plakatu Gainbolica. Z dam na plakatach to widziałem fitnesskę (nazwiska nie pamiętam, tę znaną wszystkim pewnie), p. Florczyk i jeszcze uwieszoną na plecach faceta reklamującą Perfect Body. Ale te podświetlane z PBC (bodaj dwie) to jeszcze nie widziałem w wersji plakatowej.
Zmieniony przez - Wiad w dniu 2010-07-29 21:05:41
Zmieniony przez - Wiad w dniu 2010-07-29 21:05:41
...
Napisał(a)
Hm, w sumie chyba ja też nie. A ta "uwieszona" to Marta Gut, jeśli dobrze pamiętam.
...
Napisał(a)
Plakaty kiedyś 4 zgarnąłem i teraz jak w PBC byłem to już nowych nie ma, powiedziała sprzedawczyni, że to ona sama musi te plakaty zamówić sobie, więc nie liczcie na bogatą kolekcję i duży wybór bo takiego nie ma. Lepiej sobie przez neta zamówić od Olimpa. Pzdr
Trenuj do końca, do upadłego, bo życie to walka, by dążyć do czegoś.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Let's begin a new mass campaign! ... with Olimp
Następny temat