jak ktos wie to niech poda juz sume masy calego taleza mleka z 4/6 szklanki platków owsianych> zastanawiam sie w jaki sposob mozna wogole zwazyc mleko napewno majac gestosc da sie to zrobic ale napewno ktos wiem takze z gory dzieki....pozdr
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Zważyć płatki to chyba nie problem, mleko też. Stawiasz na wage, najlepiej elektroniczną. Przy tak małei ilości mleka mozesz przyjąć jego gęstość jako gęstość wody. Ja zawsze wlewam równe 0,5 litra i 100g płatkow
...
Napisał(a)
Tak na oko to do 4/6 szklanki weszło mie 100g płatków a do tależa 400ml wody, odejmujac płatki to bedzie tak z 350g mleka
...
Napisał(a)
acha czyli takim sposobem jak inne ciala stale:] a jeszcze jedno pytanie ktore sie tyczy wlasnie platkow i mleka> w tablicach kalorycznych sa wartosci podane rownoczesnie 1.oddzielnie dla samych platkow jak oddzielnie dla meleka i razem dla platkow z mlekiem problem jest taki >jezeli w diecie uwzglednie to polaczenie platki-mleko to w jakie proporcie wogole zachowac pol masy platkow na pol masy mleka? // czy raczej oddzielnie uwzglednic kcal dla mleka i oddzielnie dla platkow //// pytam z tego wzgledu ze polaczenie platki-mleko ma znacznie mniejsze wartosci kcal w porownaniu do samych platko....:]
Zmieniony przez - lampa1211 w dniu 2006-05-01 20:49:19
Zmieniony przez - lampa1211 w dniu 2006-05-01 20:49:19
...
Napisał(a)
dla mnie to troche bez sensu podawac w tablicach kalorycznosc zmieszanych produktow.... bo skad mozesz wiedziec jakie sa proporcje platkow wzgledem mleka??
co do proporcji - chyba n ajlepiej bedzie jak zachowasz takie zeby sie ta "zupe" dalo zjesc :)
Zmieniony przez - darkthorn w dniu 2006-05-01 23:01:43
co do proporcji - chyba n ajlepiej bedzie jak zachowasz takie zeby sie ta "zupe" dalo zjesc :)
Zmieniony przez - darkthorn w dniu 2006-05-01 23:01:43
Układasz dietę? Sprawdź DARMOWY program Dziennik Posiłków:
http://www.dziennikposilkow.pl -
http://www.dieta4u.com.pl
...
Napisał(a)
... dark wlasnie dlatego pytam:], zdziwilo mnie to polaczenie w tablicach no i niby jak czarno na bialym :) dla ulatwienia a jednak wynikaz ze wiecej rodzi sie z tego problemU:) czyli jak mam ryz na mleku gotowany to rowniez uwzgledniac oddzielnie:)???
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Jakie odzywki do diety redukcyjnej dla kobiety?
Następny temat