witam, mam takie pytanie co moze byc przyczyną że odrazu po zjedzeniu obiadu ciśnie mnie do wc...oprocz tego nie moge nic przytyć i często mam krosty... czy to coś z przemiana materii nie tak? cały czas jem jem i tylko latam do kibla i nic mi nie przychodzi i jeszcze te krosty na twarzy i plecach, czy może porobić jakieś badania?? pozdrawiam...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
biegunka to to nie jest, ale chyba takie troche rzadsze niż normalnie powinno być... no i ten problem z krostami na plecach i twarzy wysypuje mi caly czas, a jak np bylem chory i lekarz przepisal mi antybiotyki to i te krosty poschodziły z pleców, możliwe że od antybiotyków poschodziły?? a gdy przestalem brać znów po jakims czasie sie pojawiają :/
Zmieniony przez - dareczek77 w dniu 2010-05-29 01:10:57
Zmieniony przez - dareczek77 w dniu 2010-05-29 01:10:57
...
Napisał(a)
wg definicji biegunką nazywami oddawanie stolca w liczbie większej niż 3 na dobę o luźnej konsystencji, lub jakakolwiek biegunka z krwia, śluzem.
polecam przejść sie do lekarza. przyczyn jest masa, od alergii pokarmowej do zespołu upośledzonego wchłaniania. to wymaga dalszej szczególowej diagnostyki laboratoryjnej.
jesli tym biegunkom towarzyszy bol brzucha i utrzymuje sie ona od dluzszego czasu to tym bardziej nie ma co zwlekac.
polecam przejść sie do lekarza. przyczyn jest masa, od alergii pokarmowej do zespołu upośledzonego wchłaniania. to wymaga dalszej szczególowej diagnostyki laboratoryjnej.
jesli tym biegunkom towarzyszy bol brzucha i utrzymuje sie ona od dluzszego czasu to tym bardziej nie ma co zwlekac.
...
Napisał(a)
no to sie zdecyduj bo najpierw napisales ze "cały czas jem jem i tylko latam do kibla" a tu nagle ze chodze tylko raz do kibla. to zmienia calkowicie postac rzeczy.
...
Napisał(a)
To normalne że po jedzeniu masz ciśnienie na klopa, organizm robi miejsce w jelitach...