tak badalem i wszystko jest w normie:) usg robilem i tez w normie. pani doktor sama nie wie co mowi bo twierdze ze sie na tym nie zna
...
Napisał(a)
Aha, no ja bym pozostawal przy zespole, ale moja diagnoza jest zupelnie amatorska. Stres i takie tam moga go nasilac, spotkalem sie z opinia ze nerwica i dluzsze stany stresowe wlasnie w ten sposob dziaja, pozdro

...
Napisał(a)
no ale to dziwne zebym teraz mial w normie bilirubine... a sa tableti Luminal?
...
Napisał(a)
Witam. Mam pytanie w zwiazku z podwyższoną bilirubiną. Tydzień temu w sobote miałam atak bólu brzucha(wymioty i biegunka) w szpitalu zrobiono badania krwi i bilirubina wyszła 2,0 mg/dl w następny piątek powtórzono badania i bilirubina wynosiła 1,33 mg/dl. Nadal jak coś zjem to mam ból brzucha.Czym to moze grozić?jaka jest przyczyna odwyższonej bilirubiny?
...
Napisał(a)
witajcie mam pytano a szczegulni e do PUTONSA zrobiles zeby zbic bilirubine przechodze wlasnie komisje i nie wiem jakie srodki sa najlepsze a ta mcos pisales o jakims LUMINAU jak to dziala i co to jest
...
Napisał(a)
jak by ktos wiedzial o jakims srodku doz zbicie bilirubiny to bardzo bym prosil zeby napisal mi na maila
[email protected] dzieki
[email protected] dzieki
...
Napisał(a)
oj przyjacielu pij duzo wody mineralnej najlepiej nałeczowianki do bilirubina wydalana jest tylko z moczem i w zaden inny sposup,chyba ze zabiek... Mialem podwyrzszona bilirubine wiec wiem spedzilem 2 miesiace w szpitalu masakra.... Ale ja mialem bardzo wysoki poziom 46,7 musialem miec zabiek oczyszczanie krwi... a lek biore ESSELIV,SYLIMAROL,Hepa-Merz3000...Powodzenia zycze
...
...
Napisał(a)
DZIEKI ADAMZDARTA a mam jeszcze takie pytanko jakie masz teraz wyniki po tym zabiegu wychodza ci prawidlowo...? ja mialem 44 i nie wiem czy zbije to woda w czwartek mam poprawke w nastepnym tygodniu ciekawe czy sie cos poprawi
...
Napisał(a)
adamzdartaoj przyjacielu pij duzo wody mineralnej najlepiej nałeczowianki do bilirubina wydalana jest tylko z moczem i w zaden inny sposup,chyba ze zabiek... Mialem podwyrzszona bilirubine wiec wiem spedzilem 2 miesiace w szpitalu masakra.... Ale ja mialem bardzo wysoki poziom 46,7 musialem miec zabiek oczyszczanie krwi... a lek biore ESSELIV,SYLIMAROL,Hepa-Merz3000...Powodzenia zycze
adamzdarta czy mógłbyś napisać coś więcej o tym zabiegu oczyszczania krwi? Czy był przeprowadzany w ramach Twojego pobytu w szpitalu, ma czym dokładnie polegał i jak długo trwał cały proces? Z góry dzięki za odpowiedź!
...
Napisał(a)
Temat jest prawie sprzed 10 lat więc szansa że odpowie nie jest wielka ale może się trafi 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!