Szacuny
0
Napisanych postów
28
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
262
Дорогие друзья! Здравствуйте!
Czy będąc polakiem mogę się dostać bezpośrednio do jakiegoś odziału specnazu,oczywiście bez ukończenia służby wojskowej w zwykłej armi FR.
Podobno pare lat temu minister obrony FR myślał nad utworzeniem rosyjskiej legi cudzoziemskiej, lecz mnie interesuje specnaz,(bez okreslonego profilu,chodzi mi tylko o dostanie się do struktór specnazu).czy może mi ktoś pomuc lub podać jakieś inf. z internetu.Z góry dzięki.
Szacuny
51
Napisanych postów
7467
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
32016
Kox_Man co ty gadasz za bzdury. W FR gdzie jest wysokie bezrobocie sluzba w armii zawsze bedzie jakas lepsza forma zycia dla mlodych, niz martwa egzystencja na ulicy. A SPECNAZ w FR jest jednostka elitarna, w ktorej naprawde wielu chce sluzyc. W Rosji SPECNAZ+SAMBO to dwie nierozerwalne rzeczy.
Zmieniony przez - x-ray w dniu 2005-09-13 22:31:19
Szacuny
0
Napisanych postów
28
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
262
dzięki bardzo za dyskusję, ale bardzo bym chcial jakieś konkrety oparte na faktach,z tego co wiem to polacy walczyli w armi sowieckiej(specnazie) w afganistanie ,a jak wygląda ta sytuacja dziś bo są polacy (najemnicy) walczący w czeczeni(ale czy w specnazie?)(czy właściwie polak może się tam dostać ? / jak najszybciej zdobyć obywatelstwo FR?)
a tak nawiasem mówiąc ,może wiecie jak lub gdzie można wyrobićzdobyć (na lewo) paszport innego państwa?