Szacuny
0
Napisanych postów
212
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1654
witam,
co polecacie zjesc przed treningiem aerobowym na redukcji? chodzi o redukcje dla dziewczyny. dieta niskoweglowodanowa, ale przed treningiem wegle powinny byc?
jeszcze pytanie.. jak powinien wygladac posilek potreningowy? tez chodzi mi o aeroby....
celem jest tylko redukcja, nie miesnie.
Zmieniony przez - johnny77 w dniu 2007-05-04 10:06:07
Szacuny
69
Napisanych postów
5820
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
42644
W okolotreningowych dajesz wegli, nie wiem jak wyglada u ciebie dzienne zapotrzebowanie na nie, ale wstaw lepiej cala diete do oceny wtedy bedziemy mogli bardziej pomoc!
Weglowodany powinny znadjdowac sie w okolotreningowych posilkach i ew. w sniadaniu.
Szacuny
41
Napisanych postów
1869
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
6320
ww maja byc w sniadaniu i okolotreningowo.
co to za dieta nisko ww? jak bardzo niska? bo jesli CKD to niestety ale okolotreningowo musisz zrezygnowac z ww.
ale ja polecam TKD zamiast CKD.
tutaj ww na sniadanie i okolotreningowo. a pozniej w granicach 0:)
jesli chodzi o rodzaj posiłku to biegaj naczczo chyba ze jest to trening hitt to wowczas normalny posiłek jak przed siłownia, z tym ze 2h przed HITTem.
jesli nie mozesz biegac naczczo to niech posiłek bedzie płynny i oczywscie zawierajace ww i b pełnowartosciowe.
pzdr.
Szacuny
41
Napisanych postów
1869
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
6320
moga byc owoce - banan awokado ananas rodzynki ale to tylko jako przegryzka. po treningu i tak musisz dostarczyc ww złozonych i pełnowartosciowego białka.
Szacuny
41
Napisanych postów
1869
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
6320
z tymi tłusczami to róznie pisza...jedni twierdza ze lepiej nie bo opoznie to wchłaninie białka podczas treningu inni ze jesli posiłek jest 2h przed siłka to moze byc tłuszcz jeszcze iinni ze ten tłuszcz nie wpływa za bardzo na wchłanianie...ja jak bym dawał tłuszcz przed treningiem to albo z nasyconych albo MCT