witam,pracuje za granica i szukam kogos kto pomogl by mi ulozyc w miare odpowiednia diete do moich potrzeb i zapotrzebowania. pracuje w ubojni i codziennie od pon do piatku przerzucam ok. 36 ton miesa rekoma. po robocie nie mam sily na trening ale weekend mam wolny. ciwicze juz od ok 8 miechow efekty sa ale nie chce spasc. moim celem jest masa tak jeszcze do 98 kg. obcnie jest cos kolo 90. wzrost 190 bic 39 klatka 115. w pracy mam za***isty za******* odczowam rece ramiona plecy barki. klata nie bardzo. preferuje cwiczenia wlasnym ciezarem ciala pompki ,pompki tylem. ze wzgledu na to ze nie mam zadnego sprzetu. moj dzien pracy wyglada nastepujaco:
5.00 sniadanie
platki owsiane,mleko,rodzynki
9.00 2sniadanie zazwyczaj jakies kanapki z serem /wedlina
12.00 to samo co wyzej
17.00 po pracy jakis obiad,zupa
20.00 jakies kanapki
zdaje sobie sprawe ze to nie jest ok i chce to zmienic. do dyspozycji mam mleko,platki,ser,twarog,makaron,jaja gorzej z miesem ale to w miare czasu postaram sie jakos dolozyc. chcial bym tez o jakies propozycje co np. moge zjesc w pracy czy po pracy przed snem bede sie staral zjesc twarog. sniadanie tez doloze bialka ale pozostale 3 posilki nie mam glowy. i cos z tym treningiem czy przy takiej intensywnosci pracy jaka wykonuje mam meczyc jeszcze miesnie po pracy?? pozdro i licze na odpowiedzi
ps. mam ograniczony dostep do internetu takze nie mam czasu szukac jakis przepisow bo podejrzewam ze niektorzy moga mie do tego odsylc ale jesli ktos mogl by mi pomoc i podpowiedziec cos w tym temacie byl bym wdzieczny. pozdro:)
5.00 sniadanie
platki owsiane,mleko,rodzynki
9.00 2sniadanie zazwyczaj jakies kanapki z serem /wedlina
12.00 to samo co wyzej
17.00 po pracy jakis obiad,zupa
20.00 jakies kanapki
zdaje sobie sprawe ze to nie jest ok i chce to zmienic. do dyspozycji mam mleko,platki,ser,twarog,makaron,jaja gorzej z miesem ale to w miare czasu postaram sie jakos dolozyc. chcial bym tez o jakies propozycje co np. moge zjesc w pracy czy po pracy przed snem bede sie staral zjesc twarog. sniadanie tez doloze bialka ale pozostale 3 posilki nie mam glowy. i cos z tym treningiem czy przy takiej intensywnosci pracy jaka wykonuje mam meczyc jeszcze miesnie po pracy?? pozdro i licze na odpowiedzi
ps. mam ograniczony dostep do internetu takze nie mam czasu szukac jakis przepisow bo podejrzewam ze niektorzy moga mie do tego odsylc ale jesli ktos mogl by mi pomoc i podpowiedziec cos w tym temacie byl bym wdzieczny. pozdro:)