Płeć : mężczyzna
Wiek : 33
Waga : 71
Wzrost : 176
Obwód klatki :92
Obwód ramienia :34
Obwód talii : 80
Obwód uda : 57
Obwód łydki : 38
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : ok 15
Aktywność w ciągu dnia : praca
Uprawiany sport lub inne formy aktywności :5xrano wytrzymałość ok 1200 kcal 3 x siła po południu
Odżywianie : dieta poniżej
Cel : redukcja rozłożona w czasie
Stan zdrowia : ok
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : poniżej
Stosowane wcześniej diety : zbilansowana
suplementy;
rano: czosnek,witaminy,omega 3,tight,6 bromo
po południu: omega 3
wieczorem:omega 3, 6 bromo,magnez wit c 1000mg,
w czasie treningu izotonik
przed bcaa 20g
po bcaa 20g + profi mass 50 g
dieta:
sniadanie:
płatki + wpc
2 śniad . po treningu:
makaron razowy
kura
warzywa
obiad:
kura, warzywa oliwa
podwieczorek:
aktivia
kolacja
warzywa , łosos wędzony lub ser biały oliwa
musze się zredukować troche z mięsa i troche z fatu. Czy tak może być czy coś pozmieniać:
PS białko na poziomie 1,8 g, tłuszcz 1g, reszta węgle ,zapotrzebowanie 1500 ppm + trening 1500 =3000 .Zapotrzebowanie 2500 ?