Witam. Udało się zrobić pierogi z mąki żytniej 2000. Wyszły całkiem fajnie. Zamierzam je jeść około raz na tydzień (4 dania/ 4 porcje).
Bardzo proszę o ocenę, czy są godne uwagi jeśli chodzi o zdrowy tryb życia.
Poniżej skład i zdjęcie:
-1 Kg Łopatki wieprzowej
-1 cebula
-pieprz i sól himalajska
-500 G mąki żytniej typ 2000
-1 jajo
Odsmażane na smalcu około 10 g.
Do tego oczywiście na oddzielnym talerzu warzywa 250 g.
Zmieniony przez - ernie1234 w dniu 2022-05-07 14:25:24
Zmieniony przez - ernie1234 w dniu 2022-05-07 14:26:02
Bardzo proszę o ocenę, czy są godne uwagi jeśli chodzi o zdrowy tryb życia.
Poniżej skład i zdjęcie:
-1 Kg Łopatki wieprzowej
-1 cebula
-pieprz i sól himalajska
-500 G mąki żytniej typ 2000
-1 jajo
Odsmażane na smalcu około 10 g.
Do tego oczywiście na oddzielnym talerzu warzywa 250 g.

Zmieniony przez - ernie1234 w dniu 2022-05-07 14:25:24
Zmieniony przez - ernie1234 w dniu 2022-05-07 14:26:02