Szacuny
1
Napisanych postów
118
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
4717
elo.Tuńczyk juz mi zbrzydł %)
Dlatego namówiłem mame i bedzie mi przyrządzała polędwice(chudziutkie mięsko) badź piersi kurczaka.Najpierw je troche podsmaży na odrobinie oleju, a potem bedzie dusić.Czy mam brac pod uwage wage surowego mięsa czy juz przygotowanego?
Szacuny
1
Napisanych postów
187
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1868
akurat przy piersi z kurczaka to ja nie jestem taki pewien.. bo jak ja kupuje np. to jest namoczona.. oblodzona.. itp. akurat piers nie lepiej ważyć po ugotowaniu?
Zmieniony przez - Horzyk w dniu 2006-05-02 18:08:20
Szacuny
14
Napisanych postów
2148
Wiek
36 lat
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
13514
i jak juz zwazysz na kilka sposobow to wyciag srednia, <dzołk>
wartosci proguktow sa podawane w ich stanie surowym a piersi jak kupisz to raczej nie sa oblodzone bo nie sa mrozone
Szacuny
1
Napisanych postów
187
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1868
good to know :) To teraz panowie magicy kto mi testnie jaka jest różnica w piers nie ugotowana / ugotowana? Bo mam chyba z 3 ugotowane w lodówce i waże sobie tak jak teraz jest Czyli jak by nie patrzec wcinam za duzo kuraka