...
Napisał(a)
Potrzebuje aby mi ktoś rozpisał dokładnie jaką dietę powinienem zastosować przy cyklu z hormonem wzrostu
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
juz nie przesadzajcie, wazne zeby micha nie kulala ale wszedzie z waga kuchenna latac nie musi i liczyc kalorii, nie ma jakiejs specjalnej diety do gh, obiera sobie cel i odpowiednio do celu diete
a ty Grechu zaczales w koncu jesc jak chlop czy dalej jak kanarek?
a ty Grechu zaczales w koncu jesc jak chlop czy dalej jak kanarek?

...
Napisał(a)
jak ty nie wiesz jaka diete masz miec to lepiej zostaw tez hormon dla kogos innego
no pain no gain
...
Napisał(a)
bierzesz sie za hormon wzrostu, a nie potrafisz ulozyc dla siebie diety....no o****enie :-%
...
Napisał(a)
zastanawiam sie i dlatego chcę się dowiedzieć czegoś więcej na temat diety np. czy trzeba stosować jakąś specjalną czy wystarczy normalna na rzezbe...
1
...
Napisał(a)
zadnej specjalnej diety do gh nie potrzeba, to nie insulina
jednak napisz jak chcesz dawkowac gh , przez jaki czas , ile iu , jakie saa do tego, jakiej firmy gh
jednak napisz jak chcesz dawkowac gh , przez jaki czas , ile iu , jakie saa do tego, jakiej firmy gh
DreamChaser
...
Napisał(a)
jeszcze nie zacząłem, myślałem o 3 miesiącach a co gh to jeszcze nie wiem ale polecano mi omnitrope firmy sandos ale nie wiem czy to obiektywna opinia???
...
Napisał(a)
dobry gh
ile iu , jakie saa w tym czasie?
rozpisz jak to chcesz zrobic
ile iu , jakie saa w tym czasie?
rozpisz jak to chcesz zrobic
DreamChaser
...
Napisał(a)
ja nie mam specjalnej diety do gh, ogolnie nie mam diety ulozonej na wage, omni dobre gh
...
Napisał(a)
co do twoich pytań o saa i iu to jeszcze nie wiem może mógłbyś mi coś doradzić dobrego i rozpisać cały cykl
...
Napisał(a)
rozpisz jak Ty chcialbys to zrobic, wypelnij ankiete i cos zaradzimy 

DreamChaser
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!