Szacuny
2
Napisanych postów
107
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
830
Yo, od około 3-4 tyg mam powiekszone lekko wezly pod pachami, są miękkie i spokojnie można je przesuwać pod skórą, bolą mnie. Nie mam żadnych objawów więc nie wiem od czego to może być.. Miesiąc temu robiłem pełna morfologie i mocz i było ok.. Dodam, że na początku były większe i mocniej bolały.
Zmieniony przez - CaptainAmerica w dniu 2015-05-26 18:27:50
Szacuny
17
Napisanych postów
271
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
10000
Znikną albo nie, warto jest macać delikatnie raz w tygodniu w którymś dniu i sprawdzać jak się sprawy mają ;) ale nie rób sobie natręctw z tego że będziesz siedział i macał godzine codziennie :d
Szacuny
2
Napisanych postów
107
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
830
Pod prawą pachą malutki został a pod lewą trochę większy. co do infekcji to nie pamiętam żebym jakąś przechodził. Na początku pamiętam, że skóra pod pachami była lekko podrazniona i czerwona, teraz już normalny kolor ma .Jutro pójdę do lekarza i mu powiem, mam nadzieję, że podejdzie do tego profesjonalnie. dwa dni temu wystarczyło, że się ugryzłem i pod zuchwa się powiększył natomiast dziś już jest ok z nim. Martwią mnie te pod pachami. A mam pytanie czy w pachwinach mogą być wyczuwalne bez żadnej infekcji ? Pamiętam, że od bardzo dawna mogę wyczuć kilka malutkich w pachwinach.
Zmieniony przez - CaptainAmerica w dniu 2015-05-26 22:12:05
Zmieniony przez - CaptainAmerica w dniu 2015-05-26 22:46:58
Szacuny
1
Napisanych postów
4
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
16
Ja mam od dzieciństwa powiększone węzły chłonne i lekarz mi powiedział, że taka moja uroda ale i tak mnie to cały czas niepokoi. Jeśli zawuażyłeś jakąś zmianę w węzłach to lepiej skonsultować się z lekarzem.
Szacuny
2
Napisanych postów
107
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
830
Mówi,że to raczej odczynowe i dał mi dla upewnienia skierowanie na morfologie, crp,glukoza, mocz i rtg klatki piersiowej. Szkoda, że wyjeżdżam na 2 tyg w niedzielę.. Więc z wynikami po powrocie pójdę :/
Szacuny
2
Napisanych postów
107
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
830
Mam pytania co do tego badania moczu, pojemnik powinien być sterylny prawda? Bo w przychodni u mnie od razu dają jak ma się skierowanie i mój był uchylony a nie są zamykane w dodatkową folie tylko fiolki luzem tak dają.