Mam problem dotyczący decyzji ;p otóż, 1.5 roku temu gdy leżałem w szpitalu miałem wstrzyknięty steryd w szyje i mnie wysypało. Leczyłem trądzik rok czasu lekiem aknenormin/izo. Trądzik ustąpił pół roku temu. Mam zamiar zacząć cykl na metanabolu czy ktoś doświadczony w tym temacie mógłby mi pomóc może jakie leki brać aby nie powrócił lub czy jest szansa aby się tak nie stało. Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Witam.
Mam problem dotyczący decyzji ;p otóż, 1.5 roku temu gdy leżałem w szpitalu miałem wstrzyknięty steryd w szyje i mnie wysypało. Leczyłem trądzik rok czasu lekiem aknenormin/izo. Trądzik ustąpił pół roku temu. Mam zamiar zacząć cykl na metanabolu czy ktoś doświadczony w tym temacie mógłby mi pomóc może jakie leki brać aby nie powrócił lub czy jest szansa aby się tak nie stało. Pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Nie ma żadnej szansy jeśli jesteś poddatny na trądzik odpuść sobie bo będziesz wysypany i będziesz miał problemy podobnie jak ja pozatym meta to syf nie bierz tego pomyśl nad strzałami.
...
Napisał(a)
Ja miałem ogromny problem z tradzikiem ale to jeszcze przed zabawa ze sterydami,mialem kuracje prawie roczna na izo a dokladnie Curacne,lek ten wyleczyl u mnie wszystkie zmiany skórne a przebarwienia dermatolog usunal mi laserem.Brałem juz chyba wszystkie SAA i nawrotu nie ma
...
Napisał(a)
No to fakt trzeba mieć predyspozycjie do tego.Ja w młodości nie miałem syfów a zaczynam szamać metke i mi wyskakują
Ale na szczescie szybko schodzi ;)
Ale na szczescie szybko schodzi ;)
...
Napisał(a)
Chłopy, ja nie mam dużego problemu ogólnie staram sie ogarniać na bieżąco, dbam o higiene (kosmetyki polecone przed derme i kosmetyczke) + zabieg u kosmetyczki 1-2 razy w mies
ale wiadomo że jak na cyklu to czasem jakaś petarda wyskoczy na twarzy i babcia mi dała zayebistą maść
AKNEMYCIN... nie wiem co to jest ale smaruje tym bombe i na drugi dzień już jest w stadium do wyciśnięcia i wszystko ładnie sie goi...
jeśli chodzi o maść punktową to za młodu przetestowałem chyba wszystko ale to jest nr1
Ewentualnie duac też jest ok
Ale jak masz pizze na całej mordzie to polecam zacząć od wizyty u dermatologa bo na własną ręke to chooja zrobisz
Zmieniony przez - sqrwiell w dniu 2011-05-16 10:23:05
ale wiadomo że jak na cyklu to czasem jakaś petarda wyskoczy na twarzy i babcia mi dała zayebistą maść
AKNEMYCIN... nie wiem co to jest ale smaruje tym bombe i na drugi dzień już jest w stadium do wyciśnięcia i wszystko ładnie sie goi...
jeśli chodzi o maść punktową to za młodu przetestowałem chyba wszystko ale to jest nr1
Ewentualnie duac też jest ok
Ale jak masz pizze na całej mordzie to polecam zacząć od wizyty u dermatologa bo na własną ręke to chooja zrobisz
Zmieniony przez - sqrwiell w dniu 2011-05-16 10:23:05
...
Napisał(a)
Najlepsze na takie rzeczy jest mydło i woda albo jakis piling do twarzy przynajmniej dla mnie.
...
Napisał(a)
^
woda z mydłem to chyba najgorsze co można zrobić skórze trądzikowej także prosze cie nie udzielaj sie jak masz dawać takie cenne porady bo tylko chłopaków w błąd wprowadzasz
hunter, jak to do mnie to TAK, maść w tubce normalna do wyciskania jak benzacne czy tego typu gówna
woda z mydłem to chyba najgorsze co można zrobić skórze trądzikowej także prosze cie nie udzielaj sie jak masz dawać takie cenne porady bo tylko chłopaków w błąd wprowadzasz
hunter, jak to do mnie to TAK, maść w tubce normalna do wyciskania jak benzacne czy tego typu gówna
...
Napisał(a)
Mi pomaga haha ;)
Albo morde spirytusem i samo zasycha....
Zmieniony przez - Fatali1y w dniu 2011-05-16 11:29:19
Albo morde spirytusem i samo zasycha....
Zmieniony przez - Fatali1y w dniu 2011-05-16 11:29:19
Polecane artykuły