Witam! Dzisiaj byłem na komendzie w sprawie pracy, dali mi formularz do wypełnienia, mam takie pytanie czy w ogóle mam szanse zostac policjantem? Posiadam wyzsze wykształcenie, ale kiedys w młodości miałem problemy z kregoslupem, mysle ze jakas mała skolioza jeszcze została... Znajomy mi mówił że też nie mam szans ze względu na tatuaż, czy to prawda? Jak w ogóle rozmawiać z psychologiem zeby dobrze wypaść?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
https://www.sfd.pl/Aktualne_testy_do_Policji_część_3-t747809.html
Warto zapoznać się z tym tematem, bo jest tam masa informacji.
Co do kwestii tatuażu, to wszystko jest uzależnione od tego, gdzie go masz i co on przedstawia. Jeżeli wytatuowałeś sobie "JP100%", to może być bida.
Skolioza... Kto dziś nie ma problemów z kręgosłupem? Niewielka skolioza nie dyskwalifikuje z szans zostania policjantem.
Warto zapoznać się z tym tematem, bo jest tam masa informacji.
Co do kwestii tatuażu, to wszystko jest uzależnione od tego, gdzie go masz i co on przedstawia. Jeżeli wytatuowałeś sobie "JP100%", to może być bida.

Skolioza... Kto dziś nie ma problemów z kręgosłupem? Niewielka skolioza nie dyskwalifikuje z szans zostania policjantem.
...
Napisał(a)
mam tribala wydziaranego na łydce, to myślisz, ze nie bedzie problemów i bede miał szanse sie dostac? Bo rozstępy chyba ich nic nie obchodza.
...
Napisał(a)
na łydce nie powinno byc problemu bo ją mundur zakrywa
Zmieniony przez - SteStifler w dniu 2012-06-18 13:58:17
Zmieniony przez - SteStifler w dniu 2012-06-18 13:58:17
...
Napisał(a)
a co z tą rozmową z psychologiem? Trzeba sie jakos przygotować? O co on pyta?
...
Napisał(a)
duzo pyta duzo jest info w sieci musisz poszukac
zazwyczaj dlaczego do policji, 3 wady i 3 zalety, zyciowy sukces, zyciowa porazka, gdzie pracujesz itp ale jesli dopiero zlozysz podanie to troche poczekasz do tego etapu
zazwyczaj dlaczego do policji, 3 wady i 3 zalety, zyciowy sukces, zyciowa porazka, gdzie pracujesz itp ale jesli dopiero zlozysz podanie to troche poczekasz do tego etapu
...
Napisał(a)
ale jakis tam typ charakteru jest przez niego lepiej postrzegany a inny gorzej
...
Napisał(a)
wszystko jest opisane w temacie do którego link już podano.
Ten zamykam.
Ten zamykam.
"Będąc na diecie najważniejsze jest, by wieczorem zasnąć, zanim się zechce żreć"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!