...
Napisał(a)
Odkopuje temat bo zwiedziłem całe miasto i w żadnej aptece nie idzie dostać pregnylu. W innych miastach jest to samo ? Jakiś sprawdzony zamiennik ?
...
Napisał(a)
Nie ma pregnylu. Ja korzystam z ovitrelle jak zapewne wiesz lipa jest taka że masz np. 6,5 tys. jednostek w jednorazowym strzale dla kobiet aby wywołac owulację. Jedyny sposób to zabawa typu przelania do insulinówki 100 jednostek w 1ml. Tam masz 0,5 takze możesz sobie obliczyś i wbijac ile potrzebujesz. Sprawdz jeszcze ten pregnyl na gdzie po lek. Bo teraz nie mam zabardoz jak sprawdzić.
...
Napisał(a)
Jako zamiennik stosuje Ovigil HP5000iu ze Shree. Czuc dzialanie, w przeciwienstwie do masy pseudo-underow ktore nic nie zawieraja.
Nie jest to apteka, choc tak do niedawna myslalem (wykonanie, dzialanie) ale wielu znajomych bierze.
Mysle ze warto rozwazyc w przypadku braku pregnylu.
P.s. i odradzam pregnyl na czernym rynku, to wszystko podróbki.
Nie jest to apteka, choc tak do niedawna myslalem (wykonanie, dzialanie) ale wielu znajomych bierze.
Mysle ze warto rozwazyc w przypadku braku pregnylu.
P.s. i odradzam pregnyl na czernym rynku, to wszystko podróbki.
...
Napisał(a)
Jeszcze nie dawno byl dostępny zamiennik eutrig hp ale raczej już niedostępny, jest jeszcze zivafert może jeszcze uda Ci gdzieś dorwać ale na ten moment też już resztki na rynku. Jest dostępny jeszcze Ovitrelle ale to jest rHCG. Też mam shree i potwierdzam działa i jakośc wykonania top
...
Napisał(a)
W aptece mi powiedzieli, że jedyne co mają dostępne to Ovitrelle w dawce 250 mcg na 0,5 ml i to jest jedna ampułkostrzykawka. To jakie to jest stężenie przeliczając to na jednostki w pregnylu ? I czy to jest to samo ?
Zmieniony przez - qwer106 w dniu 2023-11-22 13:43:44
Zmieniony przez - qwer106 w dniu 2023-11-22 13:43:44
...
Napisał(a)
W działaniu chyba niczym chociaż spotkałem się z opinią że OVI działa mocniej i że można bić go trochę mniej ale nie mam na to żadnych dowodów. rHCG to jest po prostu syntetyczne HCG i to co jest na plus to to że możesz je używać do daty ważności na opakowaniu trzymając w lodowce a nie jak w przypadku zwykłego HCG ~30dni po rozrobieniu. Ovi również do 30 dni może być przechowywane poza lodówka co w przypadku zwykłego HCG nie wchodzi w grę bo bodajże po paru godzinach już traci właściwości.
Zmieniony przez - Patriotaa w dniu 2023-11-23 12:12:00
Zmieniony przez - Patriotaa w dniu 2023-11-23 12:12:00
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
2 cykl w zyciu,staz 12 lat
Następny temat