Na poczatku pazdziernika uderzylam sie w noge o rog biurka. Uderzenie bylo mocne, po czym mialam naprawde sporego sianiaka oraz twarda opuchlizne. W sumie nic wielkiego, ale problem polega na tym, ze mamy dzis 16 maja, a siniak nadal jest. Widnieje ale nie boli i widac go golym okiem. Czy to normalne???
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Dość dziwne.
Być może wypada pokazać się u lekarza z tym - wykonać morfologię...
Być może wypada pokazać się u lekarza z tym - wykonać morfologię...
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Wlasnie o to chodzi ze morfologie mam na pewno dobra bo przy biopsji watroby(z powodu zolatczki) sprawdzano mi ja
...
Napisał(a)
mam pytanie,czy smarowales siniak wczesniej jakimis masciami?Jesli tak,to jakimi.Chodziles na solarium podczas leczenia? Moze to przebarwienie.
...
Napisał(a)
nie wspomnialam lekarzowi.
Tak w ogole to mowi dziewczyna. ;;)
Siniaka mam na nodze i nie jest to zwiazanae z moja zolatczka chyba
Nie smarowalam niczym, nie chodzilam do solarium ani nie uzywlam samoopalaczy..
Tak w ogole to mowi dziewczyna. ;;)
Siniaka mam na nodze i nie jest to zwiazanae z moja zolatczka chyba
Nie smarowalam niczym, nie chodzilam do solarium ani nie uzywlam samoopalaczy..
...
Napisał(a)
ja po siniaku na przedniej stronie uda mam slad do dzisiaj... Nabilam sobie tak gdzies w polowie lipca. Ślad, czyli delikatny cien. Ale to byl calkiem niezly krwiak. Smarowalam Arcalanem i Heparyną. Mam drugiego takiego na lydce - od marca i ten z kolei po heparynie zszedl szybko, ale miejsce jest nadal widoczne. Koleżanka po wypadku samomchodowym na udzie ma nadal slad a to juz kilka lat minęło. To nie jest jakos bardzo widoczne. Czy to normalne to nie wiem, ale na pewno się zdarza. Do lekarza nie zaszkodzi.
...
Napisał(a)
hmm... z tymi siniakami to faktycznie jest roznie.. otoz najlepiej od razu je opracowywyac - tzn po hamsku (czyli z uzyciem sily) smarowac mascia z heparyna (popularny Lioton 1000 lub jesli ktos ma dostep do masci z Niemiec to tam sa masci z heparyna w stezeniu 10.000 bez recepty - polecam!!) - na sile rozmsarowywyac kilka razy dziennie i siniak znika w ciagu 48-72 godzin.
a czasami bywa tak jak piszecie - tzn siniak ulega zamiast absorbcji, otorbieniu - najpierw krew sie organizuje, potem ulega otorbieniu, az w koncu zwloknieje i pozbyc sie takiego czegos to chyba tylkmo chirurgicznie.. ale czy poza przebarwieniem dziala to jakos destrukcyjbnie na nasz organizm?? trudno powiedziec, ale raczej nie, wiec mozemy spac spokojnie :)
a czasami bywa tak jak piszecie - tzn siniak ulega zamiast absorbcji, otorbieniu - najpierw krew sie organizuje, potem ulega otorbieniu, az w koncu zwloknieje i pozbyc sie takiego czegos to chyba tylkmo chirurgicznie.. ale czy poza przebarwieniem dziala to jakos destrukcyjbnie na nasz organizm?? trudno powiedziec, ale raczej nie, wiec mozemy spac spokojnie :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!