Witam. Mam takie pytanie. Słyszałem, że komisja wojskowa w naszym rejonie wygląda tak, że rozbieramy się w szatni i przez korytarz pełen znajomych lecimy w samych slipkach. Przyjmuję lek Izotek od 3 miesięcy. Mam trądzik na plecach i od tego leku dostałem również na klatce piersiowej. Moi rówieśnicy dostają już zawiadomienia, 2 tygodnie od niego mają terminy. Ja jeszcze nie dostałem, ale coś czuję, że lada dzień dostanę. I teraz mój problem. Strasznie się wstydzę mojego trądziku, bo w sumie nikt o tym nie wie, a jak będę ta latał po korytarzu, to chyba świra dostanę. po za tym, dostałem jeszcze dwa takie w miarę duże rozstępy na brzuchu. jak nie jedno to drugie;/ co radzicie? myślę, że do maja bym wyleczył chociaż ten trądzik, bo w sumie już teraz jest lepiej. ale jak dostanę w ciągu tych kilku dni? To co ja zrobię? Proszę o jakąś poradę. Z Góry dziękuję;)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Witam. Mam takie pytanie. Słyszałem, że komisja wojskowa w naszym rejonie wygląda tak, że rozbieramy się w szatni i przez korytarz pełen znajomych lecimy w samych slipkach. Przyjmuję lek Izotek od 3 miesięcy. Mam trądzik na plecach i od tego leku dostałem również na klatce piersiowej. Moi rówieśnicy dostają już zawiadomienia, 2 tygodnie od niego mają terminy. Ja jeszcze nie dostałem, ale coś czuję, że lada dzień dostanę. I teraz mój problem. Strasznie się wstydzę mojego trądziku, bo w sumie nikt o tym nie wie, a jak będę ta latał po korytarzu, to chyba świra dostanę. po za tym, dostałem jeszcze dwa takie w miarę duże rozstępy na brzuchu. jak nie jedno to drugie;/ co radzicie? myślę, że do maja bym wyleczył chociaż ten trądzik, bo w sumie już teraz jest lepiej. ale jak dostanę w ciągu tych kilku dni? To co ja zrobię? Proszę o jakąś poradę. Z Góry dziękuję;)
Tak to właśnie jest, jak się czyta w internecie
U mnie wyglądało to tak, że lekarz wyczytywał kolejno, do gabinetu wchodziło się pojedynczo, rozbierało za parawanem (do majtasów), potem wychodzisz, lekarz Cię mierzy, waży, sprawdza wzrok i kręgosłup. Jeżeli nie wiążesz z wojem przyszłości, to jest twoje ostatnie spotkanie
A wstydzić się nie ma czego - przychodzą napradę bardzo różni ludzie
Pzdr
Jak masz jakieś pytania to pisz, pomogę na ile mogę
Tak to właśnie jest, jak się czyta w internecie

Pzdr
Jak masz jakieś pytania to pisz, pomogę na ile mogę

Dziennik:
http://www.sfd.pl/DT_kalik-t1087033.html
...
Napisał(a)
Kumple mi opowiadali.. i właśnie się boję, żeby tak nie było. Może jak coś, to przelecę w podkoszulku? że niby zimno, czy coś?
...
Napisał(a)
A ja słyszałem, że na golasa przed regimentem na placu biegasz kilka rundek.
doping & zdrowie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!