Wiem, że temat poruszany niejednokrotnie ale mam problem ze zgubieniem tłuszczu :(. Półtora miesiąca jestem na zdrowym odżywianiu, mianowicie posiłki co 3 godziny-zdrowe i wydaje mi się pełnowartościowe dobrane przez dietetyka oraz siłownia 3x w tygodniu. Wydaje mi się że powinnam coś schudnąć a tu nic, co lepsze cm też nie spadają. Co może być przyczyną? Pomóżcie bo zaczynam się załamywać :(
Wiem, że temat poruszany niejednokrotnie ale mam problem ze zgubieniem tłuszczu :(. Półtora miesiąca jestem na zdrowym odżywianiu, mianowicie posiłki co 3 godziny-zdrowe i wydaje mi się pełnowartościowe dobrane przez dietetyka oraz siłownia 3x w tygodniu. Wydaje mi się że powinnam coś schudnąć a tu nic, co lepsze cm też nie spadają. Co może być przyczyną? Pomóżcie bo zaczynam się załamywać :(
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
what doesn't kill you makes you stronger.
▪█─────█▪
PODSUMOWANIE PRZEMIANA SYLWETKI 2013
http://www.sfd.pl/PODSUMOWANIE_PRZEMIANY_/_UNKNOVVN-t953320.html
PRZEMIANA SYLWETKI 2013
http://www.sfd.pl/Konkurs/UNKNOVVN-t933010.html

Zmieniony przez - Miodowa w dniu 2013-12-19 20:09:43
Obwód biustu: 93
Obwód pod biustem: 79
Obwód w talii: 80
Wzrost: 157
Obwód bicepsa: 29
Obwód uda: 57
Waga: 63
Obwód bioder: 93
Obwód łydki: 37
Zawartość tkanki tłuszczowej: niestety nie wiem ale duża zapewne
Ok także piszę przykładowy jadłospis:
Sniadanie:owsianka
Drugie śniadanie : activia truskawkowa + 2 łyżeczki płatków owsianych
Kolejny posiłek(powinien znaleźć się tu obiad ale w pracy więc to niemożliwe): zazwyczaj sałatka gracka + plasterek szynki + kromka chleba żytniego
Obiad: 30 dkg kaszy jaglanej, dwa ogórki korniszony, 150 dkg ryby soli z teflonu + łyżka oliwy z oliwek.
Kolacja: połowa twarożku ziarnistego + puszka tuńczyka
Tak wygląda mój jadłospis wczorajszy oczywiście staram się zachować odstępy 3-godzinne.
Trening:
2x w tygodniu step&shape godzina, później 20 min orbitrek lub bieżnia z zachowaniem tętna na spalanie tłuszczu i trening obwodowy 3 serie po 10 powtórzeń.
1x ABT i również 20 min orbitrek lub bieżnia na zmianę plus trenig obwodowy.
Wydaje mi się że jest ok i powinnam coś zrzucać z kg czy cm a tu nic. Jeśli chodzi o tarczycę jest ok. Nie wiem co może być przyczyną. Istotna jest zapewne informacja że przetestowałam na sobie chyba wszystkie diety cud z rynku ale ostatnia taka byla dwa lata temu.
Zmieniony przez - marta223 w dniu 2013-12-20 16:08:09
Zmieniony przez - marta223 w dniu 2013-12-20 16:13:12
Dobrze by było gdybyś wypełniła całą ankietę, a dietę wkleiła w postaci zrzutu z potreningu.pl
Z tego co wypisałaś dieta kuleje, a trening hmm raczej też.
Przejrzyj dokładnie regulamin tam znajdziesz wskazówki co do diety i treningu siłowego.
Pozdrawiam
do października wrócić do formy ;)
marta223 link do regulaminu działu Ladies (bo tutaj zostałaś przeniesiona) podała Ci Miodowa. Na spokojnie przeczytaj i podaj ankietę, która se tam znajduje. Przeczytaj wszystkie artykuły z linków jakie tam podano i działaj - powodzenia

Zmieniony przez - Arphiel w dniu 2013-12-21 19:35:58
"pod tym niechcianym tłuszczem niekoniecznie ukrywa się nasz ideał urody" Obliques
Don’t be a follower. Be a leader even if for a while you are only leading your shadow.
DT -> https://www.sfd.pl/DT_Arphiel-t1191724.html
Waga : 63
Wzrost : 157
Obwód biuście(1) : 93
Obwód pod biustem : 79
Obwód talii w najwęższym miejscu (2): 80
Obwód bioder (3): 93
Obwód uda w najszerszym miejscu:57
Obwód łydki : 37
W którym miejscu najszybciej tyjesz : brzuch, ramiona
W którym miejscu najszybciej chudniesz : nogi
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: (jak często) 3x w tygodniu
Co lubisz jeść na śniadanie: płatki owsiane
Co lubisz jeść na obiad : ryba, mięso
Ograniczenia żywieniowe : żadnych
Stan zdrowia: raczje ok
czy bierzesz tabletki hormonalne: nie
czy przyjmujesz leki z przepisu lekarza: nie
czy rodziłaś: nie
Preferowane formy aktywności fizycznej- fitness
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : nie
Stosowane wcześniej diety : wszystkie możliwe ale ostatnia 2 lata temu
Zapomniałam dopisać że po treningu piję biało olimp.
Bardzo proszę ankieta jest. ćwiczenia to jak pisałam w pierwszym poście.
Zmieniony przez - marta223 w dniu 2013-12-22 12:33:56
do października wrócić do formy ;)

Zmieniony przez - marta223 w dniu 2013-12-22 15:25:18