Szacuny
3
Napisanych postów
653
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
23067
czy ser żółty z biedronki można stosować jako źródło pełnowartościowego białka, czy jest to raczej białko słabej jakości? b-27 w-0 t-23
druga sprawa to ryż z biedronki, który ma aż 80g ww/ 100g produktu, w zwykłym sklepie ryż ma ok 75, czy ten z biedronki sie nadaje? pytanie może wydawać sie głupie, ale zastanawia mnie czy jesli produkty z marketów mają podobne wartości odżywcze jak te ze zwykłych sklepów a są przy tym tańsze, to czy są one równie wartościowe?
Szacuny
0
Napisanych postów
167
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
3134
Ja z racji że mi się nie przelewa, robię regularnie zakupy w biedronie i nie narzekam ani na smak, ani na jakość. Zamiast sera żółtego polecam twaróg chudy 2,15 zł, półtłusty 2.25 zł w pakach po 250g. Cena nie do pobicia
Szacuny
15
Napisanych postów
566
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
4434
Wy sobie chyba Jaja robicie . W moim mieście są 3 biedronki ,careffeour ,polo od penta ,a takie promocje muszą robic w Lidlu... ehhh życie jest nie fair.
Też spożywam ser biały "zieloną Łąke" z biedronki :P A żółty .. nie wiem czmeu ale jakoś ja nigdy za nim nie byłem , porządny ser jest drogi ... Ale jeżeli chcesz możesz robić jak piszę koleś.
Szacuny
431
Napisanych postów
56364
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
184874
akurat Pilos z lidla jeśli chodzi o wiejski smakuje mi najbardziej ze wszytskich ziarnistych a wypróbowałem chyba już wszytskie
więc są gusta i guściki o których się nie rozmawia...
Szacuny
3
Napisanych postów
653
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
23067
a ile kosztuje ryż paraboliczny i czym sie różni od zwykłego? bo wygląda chyba tak samo?
a możecie polecić jakiś dobry makaron z biedronki? chciałbym troche mięcha złapać i z wakacjami zacząć trzymać diete