...
Napisał(a)
prosze o odpowiedż czy to dobry produkt,poczym poznać orginał(moge wrzucić zdjęcia mojego zakupu ,w opakowaniu jest 10 strzałów,na pudełku jest hologram,100 mg/ml.),w poniedziałek zacznę trzeci tydzień na sus500,czy mogę dołączyć propa czy lepiej zrobić cykl w listopadzie,co wziąść na odblok,to bedzie mój pierwszy raz z saa , proszę o radę
1
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Testosterone Propionate, Malezja, Malay Tiger
- 1-8 Testosterone Propionate-100 Malay Tiger 100mg/1ml Kilka pytań dziękuję za czas
- Testosteron propionate Malay Tiger opinie !
- Propionate-100 + Decanol-200 ( Malay Tiger)
- malay tiger propionate 100
- Decanol 200 malay tiger, entan iran 250, stanox 10 malay tiger
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
oceny produktow sa w dziale zdjecia doping po co do susty masz propa dodawac jak w suscie jest, troche wiedze ogarnij bo glupka z siebie robisz
snara
...
Napisał(a)
a tego to nie wiedzialem bo nie zawracam se dupy jakimis prohormonami ale jak gosc jedzie z cyklem i pyta o odbloki itp co jest podstawa z zaczyna cykl to jest glupek
1
snara
...
Napisał(a)
snara przeczytaj uważnie jak chcesz coś pisać,jade na sus500 a na koniec susa dam t-bol,daa i kreatyna a pytanie było czy w piątym tygodniu dodać propa czy poczekać do listopada i wtedy bić 20 strzałów i co na odblok
...
Napisał(a)
Co moze byc nie tak z tym malayem?? Ja wlasnie od wczoraj go bije ale tego 50mg 1ml. Myslałem że ten malay to pewna firma:/
1
...
Napisał(a)
krzykacz dzięki,przeczytałem link który dałeś,mój prop wygląda dokładnie tak samo jak w tym linku,czy na odlok wystarczy clomid czy coś jeszcze dokupić
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!