Teraz Ci wywala pryszcze, bo w lato skóra była narażona na silne promieniowanie słoneczne. Słońce NIBY lekko wysusza trądzik i w lato dlatego Ci się wydaje, że masz mniej krostek. Ale za to jesienią/zimą trądzik wraca. Ogólnie jak masz trądzik nie powinieneś tak wystawiać twarzy na słońce... Wizyty w solarium hm hm teoretycznie solarium nie pomoże Ci na trądzik, bo niby zauważysz poprawę, lecz za kilka miesięcy problem powróci. Hmmm
tabsy ? Visaxiunum ?Nie wiem, nie stosowałam, ale widzę, że to tabsy z reklamy....a jakoś nie wierzę,aby reklamowane badziewia coś dały.
Jeśli chodzi o tabsy to mogę Ci polecić Laktocer+Zn bądź Glamuren.
Efekty widać po 3 -4 miesiącach stosowania...tzn. skóra się lekko oczyszcza, na początku może nieco więcej krost wyskakuje ale z czasem wszystko dochodzi do normy. Laktocer+Zn polecany jest do skóry trądzikowej w kierunku łojotokowym,a Glamuren także do trądzikowej w celu poprawienia wyglądu skóry. Stosowałam ten i ten i jak na moje lepsze efekty daje Glamuren.
A jeśli drażnią Cię te krostki to możesz potraktować je miejscowo na skórę maścią Benzacne.
Zmieniony przez - Angelina89 w dniu 2011-11-08 10:43:41