Szacuny
4
Napisanych postów
367
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
4674
heh no właśnie ja za bardzo się nie znam na tych wszystkich sprawach xDD i nie umiem za bardzo rozpoznać fryzury itd ;X :) a zdjecie wrzuce :D ale to jeszcze chwile potrwa zanim się obetne bo i tak mam nawet krótkie włosy w porównaniu do innych :D:D(teraz taka dziwna moda nadeszła:D)
Szacuny
2
Napisanych postów
51
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
443
K3nJI- ja raczej poradziłabym magick_key, aby powiedział że chce mieć fryzurę jak Adamek.Bo jeśli powie że chce wyglądać jak Adamek, a fryzjerka zobaczy to drugie zdjęcie, mogłaby zinterpretować prośbę kolegi w trochę inny sposób i pokiereszować mu buźkę
Co różni kobietę od sztangi? Sztanga nigdy nie będzie za ciężka
Szacuny
4
Napisanych postów
367
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
4674
no wlasnie szukalem ale nie da sie znalezc co to tylko babki piszą o kreconych wlosach
a to nie boli tylko po prostu normalne scinanie wlosow ? i za to sie dodatkowo placi :D?
Szacuny
2
Napisanych postów
51
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
443
za to się nie płaci dodatkowo. Cieniowanie mniej więcej polega na "postrzępieniu" włosów, tak aby każde kolejne wasrtwy włosów były minimalnie różnej długości. Np . na potylicy 1mm, troche wyżej długość 1,5mm itd. Wykonuje się to takimi sprytnymi nożyczkami które zamiast jednego ostrza mają grzebień lub za pomocą zwykłej maszynki (przy takich krótkichwłosach jak Twoje).
Ja myślę że nie masz się czym martwić. u fryzjerek są katalogi a tam na pewno znajdziesz taką fryzurę. tym bardziej, że wielu facetów ma teraz takie, a oni też przecież musieli je zrobić o fryzjera, prawda? Nie filozofuj tylko idź i już;) za bardzo skrzywdzić cię nie może bo masz krótkie włosy więc jakby co szybko odrosną. (Mi kiedyś fryzjerki zrobiły włosy niemal czarne z wściekle pomarańczowym kółkiem na środku głowy- więc jak widzisz, tak źle nie bedzie;) Taka fryzura to żadna filozofia i nie ma się nad czym rozwodzić
Co różni kobietę od sztangi? Sztanga nigdy nie będzie za ciężka
Szacuny
4
Napisanych postów
367
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
4674
hehehe to ładna fryzure miałas xD
no u mnie raczej nie ma katalogow :D (u fryzjerek) chodze raczej do takich osiedlowych zakladow za ~10zl
czyli powiedziec ze chce na na dole krótsze i zeby zrobila cieniowanie??