Witam wszystkich, zakupiłem metanabol Ruski Scanbech 2 x 40zł i odblok clomiphene 35zl. chciałem sie dowiedziec czy to jest orginał czy podróba to jest mój pierwszy zakup mety, metka ma smak troche gorzkawy a clomid nie testowałem, dostałem bez opakowania w listku 12 tabletek, wkleje zdiecia i ocencie. Pozdrawiam i dzieki za pomoc
...
Napisał(a)
Witam wszystkich, zakupiłem metanabol Ruski Scanbech 2 x 40zł i odblok clomiphene 35zl. chciałem sie dowiedziec czy to jest orginał czy podróba to jest mój pierwszy zakup mety, metka ma smak troche gorzkawy a clomid nie testowałem, dostałem bez opakowania w listku 12 tabletek, wkleje zdiecia i ocencie. Pozdrawiam i dzieki za pomoc
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Pierwsze Meta Ruska to jest Fake na 100% szkoda kasy sprzedaj to komus Kup sobie Mete Scantela albo Phoenix Lab 2 klepia znakomicie colomid jest oka 

Ruszyla Machina i nic jej k***a nie zatrzyma ....ONN!!!!
...
Napisał(a)
clomid jak clomid ;d tez real ;d
Nic na siłę, chyba że chodzisz na siłownię !
...
Napisał(a)
Czy aż tak ciężko użyć wyszukiwarki?!
Który to już temat z tą metą...?
Który to już temat z tą metą...?
"Mam dwie głowy, co prawda obie są głupie, ale jedna bardziej lubi jak się na niej siada."
Per Aspera ad Astra
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!