Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
mam brązowe plamy na ustach na dolnej wardze są bardzo brzydkie,nie wiem od czego się zrobiły .jak leczyć te dziwne,brązowe przebarwienia? do kogo powinnam pójść do jakiego specjalisty? czy można w sposób domowy coś poradzić na tę brzydką przypadłość?
Szacuny
6313
Napisanych postów
78019
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
766910
Objawy, jakie opisujesz, mogą mieć wiele przyczyn, począwszy od źle zbilansowanej diety, nietolerancji pokarmowych, braków witamin, ale także problemów dermatologicznych. Dlatego warto byłoby zrewidować swoją dietę, czy aby w ostatnim czasie nie wprowadzałeś czegoś nowego, jeśli nie dobrze byłoby udać się do lekarza dermatologa, on na pewno zaleci Ci serię badań, albo po oględzinach zmian skórnych bezpośrednio przepisze środki farmakologiczne, bądź maści, które na pewno załagodzą objawy.
Zadbaj również o odpowiednią regenerację, zminimalizuj również sytuacje stresowe, ponieważ wszystko ma wpływ na to, jak się czujemy, a także na to, co pojawia się na naszej skórze. Jeśli będziesz miał jakiekolwiek wątpliwości, wstąp do działu Zdrowie i Uroda: https://www.sfd.pl/Zdrowie_i_Uroda-f113.html, tam moderatorzy oraz doradcy odpowiedzą na Twoje pytania.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Mozliwe ze problemy dietetyczne . Udaj sie do dermatologa . Jak ja sie odzywialem w sposob zly i zmienilem nawyki zywieniowe to mi przeszly zmiany jezykowe .
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
1
mam podobny problem, czy Twój się wyjaśnił? ja bylam juz u kilku lekarzy, ale niewiele pomogli, jeden odsyła do drugiego .... może masz jakiegos specjaliste godnego polecenia?