Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
6
niedlugo przebjam pepek. mieskzam w malym miescie (10 tys ludzi) i jest tu 1 studio piercingu. w dodatku ta pani nie ma znieczulenia takeigo prawdziwego wiec wlansie zmaowilam sobie ten taki spray zamrazajacy. straszeńsko boje sie przebicie i zrobie wsyzstko co mozna zeby to jakos zmnijesyzc bol. mam pytanie. ile trwa przebijanie? czy to jest takie 2 sekundowe wbicie igly czy powolne wbijanie? ale mam stracha. ide za miesiac. ojej xD
Szacuny
157
Napisanych postów
10921
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
43675
nie trwa dlugo i z autopsji wiem ze bol nie jest az taki wielki jak sie wydaje. jezeli w tym studiu nic nie maja to fakt mozesz zaopatrzyc sie w cos do zamrazania spray czy masc tylko skonsultuj to wczesniej z osoba ktora bedzie przebijala pepek!
tak na marginesie to niezle jak w takim malym miescie studio piercvingu...
u mnie ok 100 tys a studio tego typu z prawdziwego zdarzenia wlasciwie jest jedno
Szacuny
114
Napisanych postów
3633
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
15525
Nie potrzebnie zakladasz nowy temat, jest juz o kolczyku w pepku i to kilka linijek nizej, wiec tam sie takie pytania zadaje.
Z tego co slyszalam przebicie pepka prawie w ogole nie boli.
Szacuny
0
Napisanych postów
24
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
223
Witam,
Przebicie trwa ok 4 sekundy;) ja zamrażałam zwykłym lodem;) oczywiście radzę przemyć czymś potem;]Radzę dobrać odpowiednią grubość węflona, bo nie będzie za ciekawie jeśli kolczyk się nie zmieści ;P (najlepiej szary) jeśli czegoś nie będziesz wiedzieć to napisz;) przebijałam sobie i kilku koleżanka, nigdy nie wystąpiły żadne komplikacje;0
Pozdrawiam
Szacuny
1
Napisanych postów
3
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
18
niema czego sie bac niewarto ja dzis przebilam pepek i tylko troszke bolalo jak szcztpcami musiala skure naciagnac a ukluci wogole nie czulam......ale nie rubcie sobie sami kolczyka bo potem mozecie zalowac......jezeli ktos cos bedzie chcial wiedziec to piscie.....
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
3
Mam pytanie. Miałam kiedyś kolczyka w pępku,ale go wyjęłam. Został mi taki maluteńki ślad. Nie czuć w tym miejscu żadnej gulki. i moje pytanie jest takie,czy mogę na tym miejscu mieć jeszcze raz kolczyka?? Proszę o szybką odpowiedź.
Szacuny
68
Napisanych postów
4311
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
16683
mozesz miec, ale nie dokladnie w tym samym miejscu.
piercer bedzie wiedzial gdzie sie wkluc, igla nie powinna przechodzic przez poprzedni kanal przeklucia.