Jestem na redukcji, aktualnie stosuję bcaa, białko, witaminy i skończyłem opakowania spalacza. Potrzebuję czegoś co doda mi po ciężkim dniu(praca, szkoła) jakiegoś pobudzenia, większej wytrzymałości na treningu. Czy high kick iron horse'a będzie ok czy może coś innego? Warto w ogóle coś takiego brać?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Mozesz wypróbować,choc lepiej chyba sparwdzi się carbo zmieszane z bcaa +beta alanina tylko w konkretnych dawkach
i np herbal energy z treca 3szt

...
Napisał(a)
ew też takie pobudzacze bez geranium jak nowy 1m.r czy meso, dorian nox pump, ripped freak
...
Napisał(a)
dużo ludzi marudzi że arginina i cytrulina zawarte w tych produktach zle działa na macie,bo pompa nie potrzebna
...
Napisał(a)
Napalm z Muscle Warfaren sprobój. Jest z geranium, nie ma kreatyny, arginina i cytrulina w znikomych ilosciach-nie pompuje.Dobrze pobudza i daje wytrzymalosc na treningu. Pod sporty walki nr1
...
Napisał(a)
zgadzam się z Toba dawki ok 3g bo takie zazwyczaj zawarte sa w porcji przedtreningowych stackow jest wskazana np dla polepszenie transportu składnikow odzywczych
...
Napisał(a)
Zapomniałem dodać :D. Raz w tygodniu gram mecz piłki nożnej - tutaj też chciałbym "to" stosować. High kick mi się wydaje najlepszym wyborem aby stosować to tutaj i tutaj. Te wasze propozycje również sprawdzą się w piłce nożnej?
2
...
Napisał(a)
spróbuj na początek amoka nie jest drogi i nie pompuje ale fajnie pobudza, ja jestem bardzo czuły na kofeinę więc mi wystarcza 1 kaps zarówno przed judo jak i piłką. Myślę że również będziesz zadowolony z efektu.
Pozdrawiam Pumba87
...
Napisał(a)
Moim zdaniem jak już ktoś koniecznie chce coś pod sporty walki, to Amok z firmy Olimp sprawdzi się znakomicie, ewentualnie zamiast niego Beta-alanina i do tego jakieś dobre BCAA.
Co do dawek, to nie należy nigdy przekraczać dawek zalecanych przez producenta.
Zmieniony przez - RPS1990 w dniu 2013-04-24 11:24:57
Co do dawek, to nie należy nigdy przekraczać dawek zalecanych przez producenta.
Zmieniony przez - RPS1990 w dniu 2013-04-24 11:24:57
...
Napisał(a)
Jeśli oczekujesz pobudzenia, niestety pod tym względem High Kickiem się zawiedziesz, on nie daje takie "kopa", on przede wszystkim poprawia wytrzymałość. Spróbuj zastosować zwykłe przedtreningówki, ale te dobrze pobudzające ale z małą ilością pomperów. Napalm od Muscle Warfare się na da, ale zawiera geranium które na niektórych bardzo negatywnie działa.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!