Siemka, miałem dłuższą przerwę od siłowni i mam pytanie czy są jeszcze jakieś odżywki zawierające geranium? ostatni raz jechałem na starym jack3d i czułem moc. Inne przedtreningówki typu no xplode mnie nie ruszają. Da sie jeszcze kupić coś ciekawego?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jak poszukasz to spod lady coś dostaniesz.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Mesomorph ma geranium, mój kolega zjadł 2 puszki i mówi, że był odlot.
You can't climb on the ladder of success with your hands in your pockets.
Arnold Schwarzenegger
...
Napisał(a)
stary ma, nowy nie.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Na allegro jeszcze dostanie starego Mesomorpha z USA
You can't climb on the ladder of success with your hands in your pockets.
Arnold Schwarzenegger
...
Napisał(a)
Na alledrogo są jeszcze nox pumpy xtreme, działanie kozak, najmilej wspominam pośród wszystkich z 1,3
...
Napisał(a)
Podpinam się z pytaniem do tematu: jak po opakowaniu rozpoznać czy Meso oraz Jack3d to wer. z 1.3 (pełno tego na aukcjach i nie wiem tak naprawdę które z nich są "z", a które "bez")?
...
Napisał(a)
najlepiej brać od pewnych ludzi z np forum
z tymi z allegro to różnie bywa a naklejki mogli mieć ze starych wersji ponaklejane znam taki przypadek więc na aukcjach ciężko o coś pewnego jeśli jest jeszcze zakazane
tu masz ori mezo z zeszłego roku z 1.3 który 100% działa
Zmieniony przez - DEXTROZER w dniu 2013-07-07 09:22:00

tu masz ori mezo z zeszłego roku z 1.3 który 100% działa

Zmieniony przez - DEXTROZER w dniu 2013-07-07 09:22:00
PRO MODERATOR DZIAŁU
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!