witam, mam problem z kolanem (nie jest w 100% stabilne bo piszczel lata 0,5-1cm w przód + mam przeprost kolana. Moze mi ktos powiedziec czt takia niestabilnosc + przeprost (ponoc mam za dlugie PCL) jest warta operacji czy chca wyciagnac kase ? bo dolegliwosci z tym kolanem poza lekkim bolem raz na 100lat nie mam. a biegam sporo pzdr
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Heh, ciężka sprawa. Jeżeli kolano lata nawet 1 cm do przodu i przeprost jest większy niż w nodze zdrowej, to nie jest to sprawa błach, biorąc pod uwagę to, że dużo biegasz.
A czy chcą wyciągnąć kasę? Trudno powiedzieć. Jeżeli byłeś prywatnie - być może. Dla równowagi idź państwowo - ale tutaj też dupa zbita, bo kontrakty w szpitalach się pokończyły i na pewno z operacją ewentualną spieszyć się nie będą. Mimo wszystko spróbuj iść państwowo do lekarza - zobaczysz co ci powie. A co do słuszności operacji polecam artykuły na stronach American Academy of Orthopaedic Surgeons AAOS.
Pozdrawiam.
A czy chcą wyciągnąć kasę? Trudno powiedzieć. Jeżeli byłeś prywatnie - być może. Dla równowagi idź państwowo - ale tutaj też dupa zbita, bo kontrakty w szpitalach się pokończyły i na pewno z operacją ewentualną spieszyć się nie będą. Mimo wszystko spróbuj iść państwowo do lekarza - zobaczysz co ci powie. A co do słuszności operacji polecam artykuły na stronach American Academy of Orthopaedic Surgeons AAOS.
Pozdrawiam.
Chętnie pomogę radą, jeżeli tylko będę miał dostatecznie dużo wiedzy.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Następny temat