czesc jakies 12 lat temu mialm robiony przeszczep sory z posladkow na plecy po spaleniu skory. od tamtej pory zostala mi po tym tylko wielka blizna na cale plecy, mama zawsze mi mowila ze ne moge tego opalac. ale czy to prawda? mam 18 lat i chciala bym sie troche opalic ze wzgledu na to ze mieszkam w szkocji to zostaje mi tylko solarium chciala bym isc ale nie wiem czy jest to bezpieczne?? czy nic mi sie nie stanie jak to opale??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
pytałam kolegi co studiuje medycynę. powiedział że większych problemów nie powinno być lecz trzeba to robić z głową.
ale z racji tego iż jest dopiero na pierwszym roku radzi konsultacje z dermatologiem/lekarzem.
ewentualnie bliznę możesz posmarować kremem z mocnym filtrem UV i bd ok.
ale z racji tego iż jest dopiero na pierwszym roku radzi konsultacje z dermatologiem/lekarzem.
ewentualnie bliznę możesz posmarować kremem z mocnym filtrem UV i bd ok.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!