Mam pytanie co do przewozu perfum przez granicę. Kupiłem dla siebie, dla rodziny i znajomych wody toaletowe firm z top półki. Dowiedziałem się niedawno, że mogę mieć problemy z przewozem tych artykułów przez granicę. Czy to prawda??? Każdego kosmetyku jest po jednej sztuce. Są one pozbawione opakowań, aby nie zajmowały dużej przestrzeni w bagażu także jest chyba jasne że nie chcę ich sprzedać (Lacoste essential, Hugo Boss in motion, Armani Mania, D&G Light Blue, Armani Diamonds, David Beckham dla niej i dla niego). Niestety nie mam paragonów na te produkty, bo uważałem że są one zbędne. Jeżeli mogę mieć problemy z przewozem tych rzeczy to czy mogę wysłać je pocztą???
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Pierwsze słyszę, że można mieć problemy z przewozem perfum przez granicę!Lecisz, jedziesz?Jeżeli lecisz to możesz mieć problem ale tylko jeżeli włożysz to do podręcznego, jak wsadzisz do głównego to bedzie oki.
...
Napisał(a)
Przed chwilą znalazłem w sieci artykuł http://www.kurierlubelski.pl/module-dzial-viewpub-tid-9-pid-59195.html
Ilość kosmetyków wymieniona jest tylko dla podróżnych z krajów poza UE.
Kosmetyki planowałem oczywiście schować do bagażu głównego.
Ilość kosmetyków wymieniona jest tylko dla podróżnych z krajów poza UE.
Kosmetyki planowałem oczywiście schować do bagażu głównego.
...
Napisał(a)
Nie wiem czy jest jakiekowliek ograniczenie, czy tez nie, ale ani ja ani zaden z moich znajomych nie mial nigdy z tym problemu, pod warunkiem, ze ilosc jest rozsadna. No chyba, ze ktos planuje przewiezc z 30 flakonow:>
Jestem sila, ktora sama siebie mnozy, sama siebie buduje i sama siebie przerasta...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!