Szacuny
5
Napisanych postów
1041
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
24776
Witam
2 tygodnie jestem na cyklu kretynowym ( do tego tauryna dekstorza i mass xxl ) i wczoraj zlapalo mnie przeziebienie ( katar, goraczka niska 37 i gardlo troszke boli ) i chcialem abyscie mi poradzili czy chodzic na silke i brac suple czy poczekac ?
pozdrawiam.
Szacuny
19
Napisanych postów
1293
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
7539
2 tygodnie to nie duzo
daj narazie spokuj
organizm jest i tak zmeczony walka z przeziebieniem, co dopiero jak bedziesz go katowal na silce
ja jestem w 2 tygodniu fajnego trojbojowego treningu i tez mnie zlapalo przeziebienie i tez wole przerwac bo nic mi to nie da a tylko katara dluzej sie bedzie trzymal
www.pajacyk.pl - Kliknij w brzuszek Pajacyka,
a pomożesz nakarmić głodne dziecko.
Szacuny
32
Napisanych postów
3691
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
84035
Bierz kreatynę, ale zrob ze 2-3 dni wolnego od siłowni, przeziębienie, to nic wielkiego, lup coś w aptece, odpoczywaj, na noc polopirynka, na wygrzanie i za 3 dni wracaj na siłownie. Za 3 dni z przeziębienia zostaną tylko resztki kataru
Szacuny
5
Napisanych postów
1041
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
24776
teraz jak jestem przeziebiony to pije wiecej wody wiecej troche jem i biore 5 g krety na dobe, gainera narazie nie jem. I teraz pytanie : zalozmy ze za 2-3 dni wroce na silke to wtedy juz normalnie brac gainera i krete ?? aha i ze teraz biore 5 gram i nie prerywam cyklu to chyba dobrze ??