"Najpierw się śmiali, potem nie wierzyli, teraz schodzą z drogi."
...
Napisał(a)
odkładałem ciężar i juz z sił opadłem no i niestety mialem tam palec lekko mi go 20kg przygniotło troche opuchniety jest i krecha od krwi sie lekka zrobila , to moze byc złamanie? niby moge ruszac bez problemu ale troche boli i nie wiem czy to kosc czy tylko opuchniete ,nie jest tak ze cały mi upadł tylko lekko sie przygniotło co myslicie??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
nie no ja az tak tego nie rozwaliłem ;p bylem dzis na siłowni zle nie bylo w piatek ide do specjalisty jak wstane z rańca bo mam skierowanie
...
Napisał(a)
sadze ze nie ma mowy raczej tu o zlamaniu, potrzymaj pod lodem troche czasu (kilka dni) i zobacz czy sie zacnzie goic :D
nie zapominaj o aspekcie duchowym. SOG'i poproszę.
...
Napisał(a)
normalka, obity parę dni poboli i przestanie 

Twoje wymówki są śmieszne.
...
Napisał(a)
jakie pare dni, jutro musze isc na silnie ;p
mam nadzieje ze jest tak jak mowicie i bedzie git , dzieki
mam nadzieje ze jest tak jak mowicie i bedzie git , dzieki
...
Napisał(a)
No to co ze musisz iść na siłownie, z obitym paltem też można ćwiczyć, nie ma tragedii poboli poboli i przejdzie, wąrpie aby się złamał od takiego przygniecenia.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂
Il███████████████████
◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.
:'-(
...
Napisał(a)
Umrzesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Żartowałem
A który palec przygniotłeś?? Bo jak kciuk to lipa straszna, jak mnie kciuk bolał to bica w ogóle zrobić nie mogłem... i przy innych ćwiczeniach też bolał.
Zmieniony przez - Mershero w dniu 2011-01-24 16:01:42
Żartowałem

A który palec przygniotłeś?? Bo jak kciuk to lipa straszna, jak mnie kciuk bolał to bica w ogóle zrobić nie mogłem... i przy innych ćwiczeniach też bolał.
Zmieniony przez - Mershero w dniu 2011-01-24 16:01:42
"I can't allow myself to be ordinary!"
...
Napisał(a)
Jakby był złamany, to byś kwiczał jak niemowlak. Obicie/stłuczenie j/w 

...
Napisał(a)
dasz rade. To zwykłe stłuczenie, a na siłke możesz iść tylko że licz sie z tym że przy każdym ćwiczeniu będziesz czuł ból no chyba że bedziesz ćwiczył nogi na prasie etc;d
...
Napisał(a)
kiedyś miałem podobną sytuacje tyle ze spadło mi bardziej na paznokcia mialem go złamanego znaczy odpadł mi po czaise i dostałem na niego zwolnienie l4 mila sprawa bo wtedy szkola i praktyki chociaz troche bolalo bez paznokcia
...
Napisał(a)
altacetem go w żelu potraktuj
http://www.sfd.pl/Pare_fotek-t589899.html MOJE ZDJĘCIA!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!