czy zaparzona herbata ma jakis okreslony czas spozycia, czy mozna ja wypic po kilku/kilkunastu godzinach, co nie ma na nia wplywu?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
raczej się nie psuje ale wystygnie ci i ogólnie robienie herbaty nie zajmuje tak długo żeby trza było robić ja tyle godzin wcześniej 

...
Napisał(a)
Ja jeszcze słyszałem, że (załóżmy, że ten worek z herbatą jest cały czas w środku) to jakieś rakotwórcze to się robi. Nie wiem czy to prawda, gdzieś tam przeczytałem jak się z tym worem kisi tam.
...
Napisał(a)
a co sie nie robi rakotwórcze?? tych rakotwórczych rzeczy i procesów jest za dużo by sie tym przejmować
...
Napisał(a)
jak przez paręnaście godzin by siedział ten woreczek w herbie to już jakiś syf by się zrobił hehe gorycz i ogólnie nie do picia

...
Napisał(a)
ja czesto parze sobie herbate do dzbanka i czasami wypijam ja nawet 2 dni po zaparzeniu i nic mi sie nie dzieje.
...
Napisał(a)
tak jak napisał J_A_G_L_A chodzi tu o fluor i glin, również zawartość teiny zmniejsza się wraz z czasem, gdyż wiąże się z...czymś tam
Zmieniony przez - Bitzer w dniu 2008-10-12 23:54:42
Zmieniony przez - Bitzer w dniu 2008-10-12 23:54:42
Auch der Schmerz ist Gottes bote /
take the time, do it right
...
Napisał(a)
mi chodzi o trzymanie dluzszy czas juz zaparzonej bez lisci w srodku
...
Napisał(a)
Raz, że traci na smaku dwa, że trzymanie przez dłuższy czas liści lub stosowanie tzw "dolewek" rzeczywiście może wykazywać działanie szkodliwe - może rakotwórcze.
Nazwy tej substancji, która jakby miała się uwalniać nie pamiętam niestety...
Nazwy tej substancji, która jakby miała się uwalniać nie pamiętam niestety...
doping & zdrowie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!