...
Napisał(a)
Mam pytanko chcialbym sobie zapodac jakis steryd ale w tabletkach tak max 2-3 miechy co nieco wiem o sterydach ,ale wole fachowcow sie spytac ,metke koles bral to sporo tluszczu bole watroby itd. wiec odpada,inny koles polecal mi winstrol v- cena 150zl lub d-bol ,anavar chcialbym cos dobrego ale nie za drogiego tak zeby wrzucic troche kg ale zeby odrazu z dniem przestania nie spadlo ,oczywiscie w tym samym czasie bym, jako tako sie odzywial ,odzywki ,kreatynka ,co byscie mi polecali ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
wiec fachowcem w tej dziedzinie niejestem ale troche czytalem przy metce to lepij polska sobie zalatw jest troch drozsza i przy metce musisz cos na watrubke wrzucac na oslone jakis sidimarol lub cos inego winstrol jest oki:) ale lepiej brac w zastrzykach bo tez w tabletkach siada bardziej na watrobe ale deca jest w zastrzykach bezbolesna i dobra tak mi sie wydaje to juz przetestowalem niebedziesz mial duzego przyrostu masy miesniowej ale miesien ten bedziel lepszej jakosci niz po mecie na przyklad no a tak wogule to najlepiej nic niebrac ale jak tu niebrac jak rosnac sie chce;) no a koledzy inni pewnie lepiej ci doradza prawda panowie???
dzieki
dzieki
1
...
Napisał(a)
chcesz dobre trwałe przyrosty z dobra jakoscia?!to musisz za to niestety płacic niezłe$$$ prosta odpowiedz
"Sztuka to byc w tym sporcie czysty jak ampułka propinicum..!!!
"
"Sztuka to byc w tym sporcie czysty jak ampułka propinicum..!!!

3 mechy bez treningow!
...
Napisał(a)
"przy metce musisz cos na watrubke wrzucac na oslone jakis sidimarol lub cos inego winstrol jest oki:)"
z Twoje bardzo ciekawej odpowedzi wywnioskowałem ze na sołone wątroby przy mecie dobry jest winstrol
buehehehe
" Staraj się być najlepszy, rób więcej niż możesz, kochaj przyjaciół, mów prawdę, bądź wierny, szanuj swego ojca oraz matkę. Przestrzegając tych zasad będziesz panem samego siebie. Uczynią Cię silnym, napełnią nadzieją, wskażą Ci drogę ku wielkości ". JOE WEIDER TRENER MISTRZÓW OD 1936R.
z Twoje bardzo ciekawej odpowedzi wywnioskowałem ze na sołone wątroby przy mecie dobry jest winstrol

buehehehe
" Staraj się być najlepszy, rób więcej niż możesz, kochaj przyjaciół, mów prawdę, bądź wierny, szanuj swego ojca oraz matkę. Przestrzegając tych zasad będziesz panem samego siebie. Uczynią Cię silnym, napełnią nadzieją, wskażą Ci drogę ku wielkości ". JOE WEIDER TRENER MISTRZÓW OD 1936R.
Cytat roku by pio091: Ja mam 16 lat jestem w czasie cyklu metka jest cool ale musisz ją codziennie wypocić (zmniejsza skutki uboczne)
...
Napisał(a)
rkw napisalem ze sidimarol a puzniej winstrol ale to dalszy ciag textu naucz sie czytac ok;))))
dzieki
dzieki
...
Napisał(a)
a Ty naucz sie pisac. lepiej pisac krótkie zdania wtedy nie bedziesz sie w nich gubił
ps. nie sidimalor tylko SYLIMAlOR 70 mg
ps. nie sidimalor tylko SYLIMAlOR 70 mg
Cytat roku by pio091: Ja mam 16 lat jestem w czasie cyklu metka jest cool ale musisz ją codziennie wypocić (zmniejsza skutki uboczne)
...
Napisał(a)
Ale takze nie SYLIMAIOR.
Pozdrawiam , Detektyw .
Pozdrawiam , Detektyw .
Chcę umrzeć wielki....
...
Napisał(a)
dobrze ze mnie poprawiles
popelnilem literówke
popelnilem literówke
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!