Witam
Jestem tu nowy, Mam na imię Sebastian i mam 12 lat. Prosiłbym was o odpowiedz na moje pytanie. mam ok 165-170cm wzrostu, ważę 64 kg i mam ... sadło - którego oczywiście chce się pozbyć. 64 kg to raczej dużo, ale moi koledzy z klasy są chudzi i waza przeciętnie 50-55 kg. Gdzieś na tym forum wyczytałem, ze można zrzucić 1 kg tygodniowo, dla mnie żaden problem, lubię wyzwania, mógłbym zrobić wszystko żeby zrzucić te 10kg. Czy po zrzuceniu 10 kg moje sadło zniknie? Czy nie będzie efektu jo-jo?. Denerwuje mnie tez tzw."podgardle" na twarzy, którego nigdy wcześniej nie miałem, czy ono tez zniknie?
Z góry dzięki za pomoc.
Waga: 64 kg
Wzrost: 165-170
Obwód klatki: -
Obwód ramienia: -
Obwód talii: -
Obwód uda: -
Obwód łydki: -
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: -
Aktywność w ciągu dnia: szkoła
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: tygodniowo 6 lekcji WF-u
Odżywianie: -
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: -
Stan zdrowia: dobry
Preferowane formy aktywności fizycznej: -
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: -
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: -
Stosowane wcześniej diety: -
Jestem tu nowy, Mam na imię Sebastian i mam 12 lat. Prosiłbym was o odpowiedz na moje pytanie. mam ok 165-170cm wzrostu, ważę 64 kg i mam ... sadło - którego oczywiście chce się pozbyć. 64 kg to raczej dużo, ale moi koledzy z klasy są chudzi i waza przeciętnie 50-55 kg. Gdzieś na tym forum wyczytałem, ze można zrzucić 1 kg tygodniowo, dla mnie żaden problem, lubię wyzwania, mógłbym zrobić wszystko żeby zrzucić te 10kg. Czy po zrzuceniu 10 kg moje sadło zniknie? Czy nie będzie efektu jo-jo?. Denerwuje mnie tez tzw."podgardle" na twarzy, którego nigdy wcześniej nie miałem, czy ono tez zniknie?
Z góry dzięki za pomoc.
Waga: 64 kg
Wzrost: 165-170
Obwód klatki: -
Obwód ramienia: -
Obwód talii: -
Obwód uda: -
Obwód łydki: -
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: -
Aktywność w ciągu dnia: szkoła
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: tygodniowo 6 lekcji WF-u
Odżywianie: -