Siemka
Stwierdziłem, że zacznę ten temat, bo zbliżają się wakacje i sezon letni, a jestem pewien, że odpowiedzi i rady, które tutaj padną przydadzą się niejednemu
Ok. 6 tygodni temu zacząłem się redukować, głównie w celu poprawienia definicji mięśni, bo gruby jakiś nie jestem
Na początku ogarnąłem tylko dietę i zacząłem robić aeroby, ale z czasem dorzuciłem spalacz BPI RX6 (oczywiście nie był to mój pierwszy tego typu środek, ale przyznam, że nie należy on do najsłabszych na rynku
Jednak śmiało mogę go polecić średnio zaawansowanym, którzy maja już za sobą kilka spalaczy. BPI biorę gdzieś tak już 3 tydzień i skończy mi się akurat po tych trzech tygodniach, więc będzie to jakieś 21 dni na tym spalaczu
teraz planuje dorzucić coś mocniejszego na końcówkę redukcji, czyli jeszcze jakieś max. 3 tygodnie
i tu moje pytanie kieruję do Was - jaki spalacz byście polecili na ostatnią fazę wycinki? Chodzi mi raczej o jakąś na prawdę kose, która na końcówce na pewno zda egzamin
waga ogólnie stoi w miejscu, ale zmiany wizualne widać z dużej odległości
ogólnie na siłkę chodzę regularnie od 2 miesięcy po przerwie związanej z kontuzją nadgarstka
Moje drugie pytanie kieruje do osób, które trenują brzuch - jakie polecacie najlepsze ćwiczenia na brzuch? Chodzi mi o to, żeby wspomóc dietę i spalić ten tłuszczyk "brzuchowy"
mięśnie brzucha już mam tj. 8-pak całkiem dobrze rozwinięty, ale cały czas uparcie przykrywa go lekka warstwa tłuszczu - na tyle lekka, że mimo 8-paku widać mi tylko jakby 2-pak
dlatego szukam też jakiś zestawów ćwiczeń, które mogłyby pomóc
Tak btw to słyszałem, że yohimbine HCL jest nawet niezła jeśli chodzi o pomoc w walce z brzuszkiem
Proszę ogólnie o jakieś rady nt wiosennej redukcji i supli (może ktoś coś stosował i może polecić) w kwestii treningu brzucha, czyli co tu qrwa zrobić, żeby zjarać tłuszyk na brzuchu i odsłonić ten, jak wiadomo, ciężko wypracowany 8-pak
Z góry dzięki za odpowiedź

Stwierdziłem, że zacznę ten temat, bo zbliżają się wakacje i sezon letni, a jestem pewien, że odpowiedzi i rady, które tutaj padną przydadzą się niejednemu

Ok. 6 tygodni temu zacząłem się redukować, głównie w celu poprawienia definicji mięśni, bo gruby jakiś nie jestem

Moje drugie pytanie kieruje do osób, które trenują brzuch - jakie polecacie najlepsze ćwiczenia na brzuch? Chodzi mi o to, żeby wspomóc dietę i spalić ten tłuszczyk "brzuchowy"

Tak btw to słyszałem, że yohimbine HCL jest nawet niezła jeśli chodzi o pomoc w walce z brzuszkiem

Proszę ogólnie o jakieś rady nt wiosennej redukcji i supli (może ktoś coś stosował i może polecić) w kwestii treningu brzucha, czyli co tu qrwa zrobić, żeby zjarać tłuszyk na brzuchu i odsłonić ten, jak wiadomo, ciężko wypracowany 8-pak

Z góry dzięki za odpowiedź