w jakiej dyscyplinie piłka leci najszybcie??zadal nam takie pytanie na uczelni koles i nikt i wiedzial.kto odpowie ma od niego 5:) (to nie tenis,golf,squash,baseball,pilka nozna,krykiet,polo bo to mowilismy) mowil ze to malo znana dyscyplina ale sa w niej rozgrywane mistrzostwa;] pomozcie jak mozecie:)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
merci ze jestes tu?? zawstydzasz mnie - a pozatym ja nie z tych
wiem ze forum dziala to sie trzeba wyszalec i moze Dudek nas nie opusci jak rozkrecimy troche dzial, ale dosyc spamowania
pozdrawiam

wiem ze forum dziala to sie trzeba wyszalec i moze Dudek nas nie opusci jak rozkrecimy troche dzial, ale dosyc spamowania

pozdrawiam
...
Napisał(a)
ping-pong
w hokeju na lodzie krazek osiaga grubo ponad 100km/h to moze w hokeju na trawie pilka tez tak smiga(chociaz watpie), moze football amerykanski, bo pilka ma oplywowy ksztalt i jak ja ktos kopnie to tez ladnie smiga. jak cos jeszcze wymysle to napisze
pozdrawiam

w hokeju na lodzie krazek osiaga grubo ponad 100km/h to moze w hokeju na trawie pilka tez tak smiga(chociaz watpie), moze football amerykanski, bo pilka ma oplywowy ksztalt i jak ja ktos kopnie to tez ladnie smiga. jak cos jeszcze wymysle to napisze
pozdrawiam
...
Napisał(a)
To jest dyscypplina, gdzie zawodnik rzuca piłką (podobną do tenisowej chyba) z takiej rękawicy. Prędkości osiąga zawrotne.
Jedyną rzeczą której powinniśmy się bać jest sam strach
...
Napisał(a)
nie wiem czy piłką mozna nazwać lotkę ale w badmintonie przy smeczu lotka osiąga nawet predkosc 360km/h
...
Napisał(a)
Spychu, racja
...
Napisał(a)
Tak , jest kilka wersji tej gry:
-z urzyciem rzucaka (chistera)
-z urzyciem rakiety drewnianej (pala)
-gołymi rękami
Najwybitniejsi zawodnicy to: Joseph Apestequy i Pampi Ladauche
-z urzyciem rzucaka (chistera)
-z urzyciem rakiety drewnianej (pala)
-gołymi rękami
Najwybitniejsi zawodnicy to: Joseph Apestequy i Pampi Ladauche
Barcelona forever!!!
...
Napisał(a)
W siatkówce i w piłce nożej ok 100 km/h
W tenisie to chyba Roddick 200 z groszem chyba, ale moge sie mylić.
W baseballu jak dobrze trafi pałą to powinno iść szybko - na to bym obstawiał
W tenisie to chyba Roddick 200 z groszem chyba, ale moge sie mylić.
W baseballu jak dobrze trafi pałą to powinno iść szybko - na to bym obstawiał

...
Napisał(a)
W piłce nożnaj czasem grubo ponad 100km/h.
W siatkówce też, najlepsi serwują ok 120km/h a ataki dużo więcej
W siatkówce też, najlepsi serwują ok 120km/h a ataki dużo więcej

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!