Szacuny
295
Napisanych postów
682
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
8858
czesc. chcialem Was zapytac, czy jest jakas roznica miedzy tymi dwoma produktami? czy to jakas wielka roznica miedzy resveratrolem, a trans-resveratrolem, czy moze to jedno i to samo? czy jest to ten sam pokroj produktu, czy jeden z nich jest "lepszy"? oczywiscie widze roznice w tym, ze drugi produkt pozyskuje dodatkowo resweratrol z wina, a nie tylko z tej japonskiej rosliny, ale chodzi mi o ten przedrostek trans w drugim produkcie, czy to bedzie jakas stanowcza roznica? bo domyslam sie, ze resweratrol czy bedzie pozyskany z wina, czy z tej japonskiej rosliny, czy jeszcze z czegos innego to w zasadzie nie ma znaczenia, no bo dalej pozostaje ta sama substancja...?
Zmieniony przez - sfdpowersfd w dniu 8/26/2018 9:23:59 AM
Szacuny
295
Napisanych postów
682
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
8858
mam taki swoj caloroczny zestaw supli stricte pod ogolnie pojete zdrowie i m.in. resveratrol leci caly rok w dawce 100mg. czy moze robie zle ladujac go w siebie non stop?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
12435
Napisanych postów
161881
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1240210
nie. taka ilosc nie bedzie miala znaczenia w kontekscie skutkow ubocznych. jednak ja tez ladujac suple w siebie caly rok, az na jakis czas robie przerwy po prostu od adaptogenow, czy nawet witamin. tak dla zasady
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
12435
Napisanych postów
161881
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1240210
u mnie leci nac, msm, rozeniec, d3, k2, o3, magnez, palma sabalowa, cynk co do NAC faktycznie raz na 2-3 miesiace robie miesiac offa, msm glownie odpuszczam nieco a kresie masy, podobnie z adaptogenami, gdzie jednak uklad nerwowy ma wiecej kalorii do dyspozycji i regeneracja jest lepsza